Kehitämme yhdessä asiakkaidemme ja osaajien kanssa suomalaista rekrytointia: rekrytoinnin prosesseja sekä työpaikkojen ja osaajien kohtaamista. Olemme alan pioneeri Suomessa.

 

Toimintamme kasvaessa ja kehittyessä etsimme sinua

Senior Developer

 

Meillä pääset tekemään työtä oikeiden asiakkaiden kanssa ja vaikuttamaan aidosti tuhansien ihmisten päivittäiseen tekemiseen. Asiakkaamme hoitivat LAURATM-palvelun kautta viime vuonna 29 900 rekrytointia ja he ottivat vastaan noin 400 000 hakemusta. Näet siis koko ajan konkreettisesti tärkeän työsi tulokset.

Olet tärkeä osa tiimiämme, joka kehittää LAURA™-rekrytointijärjestelmää yhdessä asiakkaidemme ja muun organisaation kanssa. Käytämme nykyaikaisia työkaluja ja kehitysmenetelmiä. Tiimin viikkoon kuuluvat katselmoinnit, ideointi, roadmapin miettiminen, kumppanikontaktit ja yhteispalaverit.

Onko sinulla intohimona kehittää käyttäjäkokemusta tai tuoda palveluumme tekoälyä? Annamme jokaiselle mahdollisuuden kehittyä ja kehittää palveluitamme asiakkaiden tarpeiden mukaan.

Pidämme työntekijöidemme ja työyhteisömme hyvinvoinnista huolta. Niinpä henkilöstötyytyväisyytemme on korkealla tasolla. Työsuhde-etumme ovat tietysti myös kohdallaan.

Toivomme, että sinulta löytyy ainakin osa seuraavista osaamisista:

  • kokemusta erilaisten web-sovellusten tekemisestä LAMP-ympäristössä (Linux, Apache, MariaDB, PHP)
  • tuntemusta versiohallintaohjelmista ja ryhmässä ohjelmoinnista
  • eri ohjelmointikielten tuntemusta
  • WordPress-osaaminen antaa sinulle lisää työmahdollisuuksia

Tiimissämme on aktiivinen, positiivinen ja kehittävä asenne. Siinä on ilo olla mukana.

Toimistomme sijaitsee Pasilassa hyvien yhteyksien varrella.

Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen. Voimme toki keskustella muistakin ratkaisuista. Voit halutessasi toimia osittain etänä.

Lisätietoja:

Ismo Kurri 040 5040 738 (mikäli en vastaa, laitathan tekstiviestin niin osaan soittaa takaisin).

Hae työpaikkaan oheisen linkin kautta – hienoa, kun olet kiinnostunut mahdollisuudestamme!

 

LAURA Rekrytointi Oy on suomalainen yritys, jonka tuotteille on myönnetty avainlippumerkki.

Autamme työnantajia onnistumaan rekrytoinnissa paremmin ja tehokkaammin. Samalla autamme urallaan eteenpäin haluavia löytämään elämänsä työpaikan. Olemme digitaalisen rekrytoinnin asiantuntija ja mahdollistaja. Ainutlaatuisen asiakas- ja kumppaniverkoston avulla kehitämme ratkaisuja sekä työnhakijoiden että rekrytoijien avuksi.

Osaamisalue: ,