Kehitämme yhdessä asiakkaidemme ja osaajien kanssa suomalaista rekrytointia: rekrytoinnin prosesseja sekä työpaikkojen ja osaajien kohtaamista. Olemme alan pioneeri Suomessa.

 

Toimintamme kasvaessa ja kehittyessä etsimme nyt sinua

Senior Developer

 

Meillä pääset tekemään työtä oikeiden asiakkaiden kanssa ja vaikuttamaan aidosti tuhansien ihmisten päivittäiseen tekemiseen. Asiakkaamme palkkasivat LAURATM-palvelun kautta vuonna 2017 yli 22 000 henkilöä ja he ottivat vastaan yli 400 000 hakemusta. Näet siis koko ajan konkreettisesti tärkeän työsi tulokset.

Olet tärkeä osa tiimiämme, joka kehittää LAURA™-rekrytointijärjestelmää yhdessä asiakkaidemme ja muun organisaation kanssa. Käytämme nykyaikaisia työkaluja ja kehitysmenetelmiä. Tiimin viikkoon kuuluvat katselmoinnit, ideointi, roadmapin miettiminen, kumppanikontaktit ja yhteispalaverit.

Onko sinulla intohimona kehittää käyttäjäkokemusta tai tuoda palveluumme tekoälyä? Annamme jokaiselle mahdollisuuden kehittyä ja kehittää palveluitamme asiakkaiden tarpeiden mukaan.

Pidämme työntekijöidemme ja työyhteisömme hyvinvoinnista huolta. Niinpä henkilöstötyytyväisyytemme on korkealla tasolla. Työsuhde-etumme ovat tietysti myös kohdallaan.

Toivomme, että sinulta löytyy ainakin osa seuraavista osaamisista:

  • kokemusta erilaisten web-sovellusten tekemisestä LAMP-ympäristössä
  • tuntemusta versiohallintaohjelmista ja ryhmässä ohjelmoinnista
  • PHP-, SQL-, HTML- ja JavaScript-kielten tuntemusta
  • WordPress-osaaminen antaa sinulle lisää työmahdollisuuksia

Tiimissämme on aktiivinen, positiivinen ja kehittävä asenne. Siinä on ilo olla mukana.

Toimistomme sijaitsee Pasilassa hyvien yhteyksien varrella. Kesäkuussa muutamme uusiin tiloihin Pasilassa (Ratamestarinkatu 7 A).

Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen. Voimme toki keskustella muistakin ratkaisuista. Voit halutessasi toimia osittain etänä.

Lisätietoja:
Ismo Kurri puh. 040 5040 738. Lähetä tekstiviesti, jollen vastaa, niin soitan takaisin.

Hae työpaikkaan oheisen linkin kautta – hienoa, kun olet kiinnostunut mahdollisuudestamme!

Tutustu meihin tarkemmin

 

LAURA Rekrytointi Oy on suomalainen yritys, jonka tuotteille on myönnetty avainlippumerkki. Autamme työnantajia onnistumaan rekrytoinnissa paremmin ja tehokkaammin. Samalla autamme urallaan eteenpäin haluavia löytämään elämänsä työpaikan. Olemme digitaalisen rekrytoinnin asiantuntija ja mahdollistaja. Ainutlaatuisen asiakas- ja kumppaniverkoston avulla kehitämme ratkaisuja sekä työnhakijoiden että rekrytoijien avuksi.

Osaamisalue: