Kehitämme yhdessä asiakkaidemme ja uranvaihtajien kanssa suomalaista rekrytointia: rekrytoinnin prosesseja sekä osaajien ja työnantajien kohtaamista. LAURA™-rekrytointijärjestelmällä tehdään tänä vuonna noin puoli miljoonaa hakemusta ja kymmeniätuhansia rekrytointeja.

Parantaessamme edelleen asiakaspalveluamme ja kehitystoimintaamme haemme nyt osaksi dynaamista tiimiämme

teknistä asiakaspalvelijaa

asiakastuen tehtäviin.

Työ sisältää mm. palvelupyyntöjen käsittelyä, asiakkaiden ongelmatilanteiden ratkomista ja asiakkaiden opastamista yhdessä muun tiimin kanssa.

Taustasi voi painottua joko tekniselle tai asiakaspalvelun puolelle. Saatat olla ollut mukana esimerkiksi sovellusten kehityksessä, käyttöliittymätyössä, teknisessä asiakaspalvelussa tai muussa vuorovaikutteisessa asiakastyössä. Olet kuitenkin kiinnostunut web-sovellusten tai nettisivujen toiminnoista. Kokemus tai näkemys rekrytointialasta on eduksi.

Omaat asiakkaita arvostavan ja kehittävään asiakaspalveluun keskittyvän toimintatyylin. Ratkot tiimimme kanssa usein teknisiä ongelmia, mutta ennen kaikkea hoidat ihmisiä. Kaikista tärkeintä on aktiivinen ja positiivinen asenteesi sekä halusi ja kykysi kehittyä ja oppia uutta.

Sinulla on joustava ja työtä pelkäämätön asenne ja pystyt sekä itsenäiseen että tiimityöskentelyyn. Tehtävässä menestymisen edellytyksenä on hyvä suomen kielen suullinen ja kirjallinen osaaminen. Käytät työssäsi myös englantia.

Tarjoamme joustavat ja monipuoliset työsuhde-edut, merkityksellisen työn, mahdollisuuden oppia uutta ja kehittyä työssäsi jatkuvasti.

Työsuhde on täysiaikainen ja vakituinen. Noudatamme Tietotekniikan palvelualan työehtosopimusta. Toimistomme sijaitsee Länsi-Pasilassa hyvien yhteyksien varrella eri suuntiin.

Lisätietoja:
Pekka Miettinen p. 0504606660 (jos en vastaa, laita vaikka tekstari tai mailia, niin soitan takaisin).

Haku on jo käynnissä, mutta toivomme yhä lisää hakemuksia mahdollisimman pikaisesti. Saatuamme kiinnostavan hakemuksen olemme sinuun nopeasti yhteydessä.

Hae työpaikkaan oheisen linkin kautta – hienoa, kun olet kiinnostunut mahdollisuudestamme!

Tutustu meihin tarkemmin

LAURA Rekrytointi Oy on suomalainen yritys, jonka tuotteille on myönnetty avainlippumerkki. Taustalla on Uranus Oy:n 20 vuoden perintö sähköisen rekrytoinnin edellekävijänä.

Autamme työnantajia onnistumaan rekrytoinnissa paremmin ja tehokkaammin. Samalla autamme urallaan eteenpäin haluavia löytämään elämänsä työpaikan. Olemme digitaalisen rekrytoinnin asiantuntija ja mahdollistaja. Ainutlaatuisen asiakas- ja kumppaniverkoston avulla kehitämme ratkaisuja sekä työnhakijoiden että rekrytoijien avuksi.

Osaamisalue: ,

Samankaltaisia ilmoituksia

Etkö löytänyt sopivaa ilmoitusta?

Anna potentiaalisten työnantajien löytää sinut luomalla itsellesi osaajaprofiili ilmaiseen Rekrytointi.com Osaajapankkiin. Profiilisi avulla Suomen parhaat työnantajat voivat tarjota sinulle kokemustasi ja osaamistasi vastaavia työtehtäviä.

Luo osaajaprofiili

Lähetä tämä ystävällesi