Kehitämme yhdessä asiakkaidemme ja uranvaihtajien kanssa suomalaista rekrytointia: rekrytoinnin prosesseja sekä osaajien ja työnantajien kohtaamista. Olemme alan pioneeri Suomessa.

Parantaessamme edelleen asiakaspalveluamme ja kehitystoimintaamme haemme nyt osaksi dynaamista tiimiämme

teknistä asiakaspalvelijaa

asiakastuen tehtäviin.

Työ sisältää mm. palvelupyyntöjen käsittelyä, asiakkaiden ongelmatilanteiden ratkomista ja asiakkaiden opastamista yhdessä muun tiimin kanssa.

Taustasi voi painottua joko tekniselle tai asiakaspalvelun puolelle. Saatat olla ollut mukana esimerkiksi sovellusten kehityksessä, käyttöliittymätyössä, teknisessä asiakaspalvelussa tai muussa vuorovaikutteisessa asiakastyössä. Olet kuitenkin kiinnostunut web-sovellusten tai nettisivujen toiminnoista. Kokemus tai näkemys rekrytointialasta on eduksi.

Omaat asiakkaita arvostavan ja kehittävään asiakaspalveluun keskittyvän toimintatyylin. Ratkot tiimimme kanssa usein teknisiä ongelmia, mutta ennen kaikkea hoidat ihmisiä. Kaikista tärkeintä on aktiivinen ja positiivinen asenteesi sekä halusi ja kykysi kehittyä ja oppia uutta.

Sinulla on joustava ja työtä pelkäämätön asenne ja pystyt sekä itsenäiseen että tiimityöskentelyyn. Tehtävässä menestymisen edellytyksenä on hyvä suomen kielen suullinen ja kirjallinen osaaminen. Käytät työssäsi myös englantia.

Tarjoamme joustavat ja monipuoliset työsuhde-edut, merkityksellisen työn, mahdollisuuden oppia uutta ja kehittyä työssäsi jatkuvasti.

Työsuhde on täysiaikainen ja vakituinen. Noudatamme Tietotekniikan palvelualan työehtosopimusta. Toimistomme sijaitsee Länsi-Pasilassa hyvien yhteyksien varrella eri suuntiin. Talosta löytyvät kuntosali, uima-allas, sauna ja hyvä ruokala.

Lisätietoja: Pekka Miettinen p. 050 460 6660 (jos en vastaa, laita vaikka tekstari tai mailia, niin soitan takaisin).

Hae työpaikkaan oheisen linkin kautta – hienoa, kun olet kiinnostunut mahdollisuudestamme!

Tutustu meihin tarkemmin

LAURA Rekrytointi Oy on suomalainen yritys, jonka tuotteille on myönnetty avainlippumerkki. Taustalla on Uranus Oy:n 20 vuoden perintö sähköisen rekrytoinnin edellekävijänä.

Autamme työnantajia onnistumaan rekrytoinnissa paremmin ja tehokkaammin. Samalla autamme urallaan eteenpäin haluavia löytämään elämänsä työpaikan. Olemme digitaalisen rekrytoinnin asiantuntija ja mahdollistaja. Ainutlaatuisen asiakas- ja kumppaniverkoston avulla kehitämme ratkaisuja sekä työnhakijoiden että rekrytoijien avuksi.

Osaamisalue: , ,

Jaa ilmoitus

Lähetä tämä ystävällesi