Laurea on kansainvälisesti verkottunut metropolialuetta kehittävä ammattikorkeakoulu, jonka toimintatavassa opiskelijat ovat uuden osaamisen ja palveluinnovaatioiden tuottamisen keskiössä. Laurea yhdistää oppimisen sekä tutkimus- ja kehitystyön edistääkseen alueen palveluliiketoimintaa, palveluinnovaatioiden tuottamista ja yrittäjyyttä. Laurealla on monipuolinen kumppanuusrakenne ja selkeät toimintaa tukevat painoalat.

Laurea on osakeyhtiö, jonka liikevaihto on noin 52 M€, ja joka työllistää tällä hetkellä noin 550 henkilöä. Opiskelijoita Laureassa on lähes 8000.

Haemme turvallisuuden ja riskienhallinnan alaa tuntevaa kehittämispäällikköä lehtoreiden ja projektihenkilöstön esimieheksi Espooseen

Haemme nyt joukkoomme energistä ja määrätietoista henkilöä, joka toimii noin 25 – 30 henkilön esimiehenä. Pääosa alaisista on opetushenkilöstöä ja osa vaihtuvia tutkimus- ja kehittämisprojektien työntekijöitä. Kehittämispäällikkö johtaa vastuullaan olevien koulutustiimien toimintaa sekä kehittää AMK-tutkintokoulutustamme ja täydennyskoulutustarjontaamme. Tarkempi tiimikokoonpano sovitaan erikseen, mutta siihen kuuluu todennäköisimmin turvallisuuden ja riskienhallinnan sekä liiketalouden vankkoja osaajia. Kehittämispäällikkö on Espoon alueen yksikkömme johtoryhmän jäsen ja osallistuu myös muuhun kehittämistoimintaan yhdessä kollegoidensa ja esimiehensä kanssa.

Edellytämme hyviä asiantuntijaorganisaation esimiestaitoja, liiketoimintaymmärrystä, kehittävää työotetta sekä nopeaa reagointikykyä, suunnitelmallisuutta ja joustavuutta. Työ vaatii myös opetus- ja henkilöstöhallinnollisten tietojärjestelmien nopeaa oppimiskykyä. Etsimällämme henkilöllä on ylempi korkeakoulututkinto sekä mielellään pedagoginen pätevyys. Erinomainen suomen ja englannin kielen taito on välttämätön.

Työsuhde on voimassa toistaiseksi, ja työsuhteen ehdot ovat Yksityisen opetusalan työehtosopimuksen mukaiset. Työaika on 36,75 tuntia viikossa. Työskentely painottuu Leppävaaran ja Otaniemen kampuksille Espoossa.

Lisätietoja tehtävästä antaa korkeakouluyksikön johtaja Margit Lumia, puhelin 050 5994 923 tai sähköposti margit.lumia@laurea.fi.

Pyydämme jättämään hakemuksen ja CV:n sähköisesti kohdasta Jätä hakemus. Lisäksi pyydämme jättämään videohaastattelun seuraavan linkin kautta:

https://www.recright.com/interview/public/6038fa7e2b43af41f25de8fa9c4e90bf9c1f

Haethan tehtävää ja jätäthän videohaastattelun 29.8.2019 klo 20 mennessä.

Osaamisalue: