Laurea on kansainvälisesti verkottunut metropolialuetta kehittävä ammattikorkeakoulu, jonka toimintatavassa opiskelijat ovat uuden osaamisen ja palveluinnovaatioiden tuottamisen keskiössä. Laurea yhdistää oppimisen sekä tutkimus- ja kehitystyön edistääkseen alueen palveluliiketoimintaa, palveluinnovaatioiden tuottamista ja yrittäjyyttä. Laurealla on monipuolinen kumppanuusrakenne ja selkeät toimintaa tukevat osaamisalueet.

Laurea on osakeyhtiö, jonka liikevaihto on noin 52 M€, ja joka työllistää tällä hetkellä noin 550 henkilöä. Opiskelijoita Laureassa on lähes 8000.

Haemme Espooseen 

Tietojenkäsittelytieteen lehtoria

IT-tradenomien koulutukseen Laurea-ammattikorkeakoulun Leppävaaran kampukselle toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Työsuhde alkaa 1.11.2020 tai sopimuksen mukaan. 

Lehtorina keskeiset tehtäväsi koostuvat AMK-tutkintokoulutuksesta, maksullisista täydennyskoulutuksista sekä TKI-toiminnasta ja yhteistyöprojekteista yritysten kanssa.  Opetus ja työskentely tapahtuvat englannin ja suomen kielillä. Toivomme sinulta myös intoa kehittää opintokokonaisuuksia yhteistyössä muun tiimin kanssa. 

Sinulla on vahva osaaminen kyberturvallisuudesta tai web- ja mobiilikehittämisestä, jolloin ohjelmistorobotiikan ja data-analytiikan ymmärrys luetaan eduksesi.  

Eduksesi katsotaan laaja-alainen työelämäkokemus mainituista osaamisalueista ja kokemus työskentelystä erilaisissa tuotekehitysprojekteissa. Tehtäviisi kuuluu osallistuminen tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoimintaan sekä erilaisiin työelämän kanssa toteutettaviin hankkeisiin.

Arvostamme opiskelijakeskeistä työotetta, työn suunnittelun ja organisoinnin taitoja, vuorovaikutus-, kumppanuus- ja tiimityötaitoja sekä kiinnostusta monialaiseen kansalliseen ja kansainväliseen verkostoyhteistyöhön. Aiempi kokemus opetustehtävistä ja erityisesti verkossa toteutettavien koulutusten laadukkaasta suunnittelusta ja läpiviennistä lasketaan eduksi.

Tarjoamme sinulle mukavan ja osaavan työyhteisön, hyvät mahdollisuudet kehittää osaamistasi, modernit työolosuhteet ja strategian, jota viemme yhdessä ylpeydellä eteenpäin. Työsuhteen ehdot ja palkkaus ovat Yksityisen opetusalan työehtosopimuksen mukaiset. Lehtorin kelpoisuusvaatimukset määräytyvät ammattikorkeakouluista annetun asetuksen 1129/2014 ja Laurean johtosäännön mukaisesti.

Lisätietoja tehtävästä antaa kehittämispäällikkö Niina Holmstedt puh. 0402162250. 

Pyydämme jättämään hakemuksen ja CV:n sähköisesti kohdasta Jätä hakemus. 

Toteutamme ensimmäisen haastattelun videohaastatteluin. 

Haethan tehtävää viimeistään 25.9.2020 mennessä.

Osaamisalue: ,