Hei sinä positiivisen asenteen ja sujuvan suomen kielen taidon omaava nuori! 


Nyt on loistava tilaisuus vaihtaa vapaa-aikasi rahaksi. Haussa on iloisia, reippaita ja ahkeria tyyppejä. Rahanahneus katsotaan eduksi.

Myymme Suomen luetuimpia aikakauslehtiä sekä Hohde luonnonkosmetiikkaa. Käytössämme oleva huipputehokas soittojärjestelmä ja hyvät soittorekisterit takaavat Sinulle parhaat mahdolliset työkalut ja onnistumisen edellytykset. Annamme yli 40 vuoden kokemuksella työhön kattavan myyntikoulutuksen, josta on varmasti hyötyä jatkossakin.

Räätälöi itsellesi sopiva työaikataulu!

  • päivä- ja iltavuorot
  • 3-6 tunnin työpäivät
  • 2-5 päivää viikossa            

Palkkaus

  • alan korkeimmat provisiot
  • provisioissa ei ylärajaa
  • takuupalkka minimissään 8 €/tunti

Lehtipalvelu Pirjo Rantala Oy on rehellinen ja tavoitteellinen puhelinmyyntiyritys, jossa jokainen myyntineuvottelija tuntee olevansa osa tiivistä ja toimivaa tiimiä. Tällä hetkellä kolmessa toimipisteessämme (Turku, Loimaa ja Salo) työskentelee yhteensä yli 30 henkilöä, mutta etsimme jatkuvasti uusia osaajia joukkoomme. 

Olemme tunnettu rehtiydestä ja vakavaraisuudesta, pitkää kokemusta tietenkään unohtamatta. Näistä osoituksena meille on myönnetty Suomen Vahvimmat Platina-sertifikaatti(2021).                                                                                                 

Ota pikaisesti yhteyttä ja sovi haastatteluaika!

Yhteystiedot:

Turku: Mira Saloranta, 040 626 09 87

Salo: Mira Saari, 045 142 03 88

Loimaa: Arto Torkkel, 040 455 17 77

Osaamisalue:

Lehtipalvelu Pirjo Rantala Oy

Lehtipalvelu Pirjo Rantala on aikakausilehtien telemarkkinointiyritys Turussa, Salossa ja Loimaalla. Myymme sekä puhelimitse että messuilla ja muissa tapahtumissa kaikkia Suomessa myytäviä aikakausilehtiä, mukaan lukien muutamia yksityisiä paikallislehtiä.

Olemme tunnettu rehtiydestä ja vakavaraisuudesta, pitkää kokemusta tietenkään unohtamatta. Näistä osoituksena meille on myönnetty Suomen Vahvimmat 2018 -sertifikaatti. 

Meillä työskentelee aikakausilehtien myyntiin koulutettuja ammattilaisia. Heidän ansiostaan olemme luoneet toimivat ja luottamukselliset suhteet kustannusalan suurimpiin yrityksiin. Meillä on tuhansia tyytyväisiä asiakkaita ympäri Suomea.