Lemminkäinen
Työmaapäällikkö, Savonlinna

ETSIMME SAVONLINNAAN

TYÖMAAPÄÄLLIKKÖÄ

HOIDON JA YLLÄPIDON YKSIKKÖÖN, Savonlinnan hoidon ja ylläpidon alueurakkaan 2017-2022

Etsimme ammattitaitoista työmaapäällikköä Savonlinnan teiden hoidon alueurakan työnjohtotehtäviin. Vastaat alueurakan kenttätyönjohdon tehtävistä, suunnittelusta, tarjouslaskennasta sekä raportoinnista. Työ sisältää monipuolisia talvi- ja kesähoitotöitä tiestöllä. Työnjohtotehtävät sisältävät varallaoloa päivystysluonteisesti talvihoitokaudella 1.10. – 30.4.

Sinulla on tehtävään soveltuva teknillinen koulutus, kuten yhdyskunta-, rakennus-, logistiikka-, ympäristö- tai konetekniikan tai liikennealan tutkinto. Lisäksi vaadimme Suomen olosuhteita vastaavaa maanteiden tai katujen ympärivuotista työnjohtotasoista hoitokokemusta vähintään kolme vuotta.

Tehtävä on vakituinen ja työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa työpäällikkö Antti Ronkainen p. 050 574 5534.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää viimeistään 31.1. mennessä.

Lemminkäinen

Lemminkäinen on vaativan infrarakentamisen ja talonrakentamisen osaaja Pohjois-Euroopassa ja yksi markkina-alueensa suurimmista päällystäjistä. Rakennamme yhdessä asiakkaidemme ja 4 800 ammattilaisemme kanssa kestävää ja vastuullista yhteiskuntaa. Tarjoamme mielenkiintoisia projekteja ja urakehitysmahdollisuuksia rakennusalan huippuammattilaisille ja sellaisiksi haluaville.