HR-harjoittelija, Lidl Suomi Ky, Järvenpään jakelukeskus, Helsinki

HAEMME JÄRVENPÄÄN JAKELUKESKUKSEN HENKILÖSTÖHALLINNON TIIMIIN

HR-HARJOITTELIJAA

Etsitkö korkakouluopintoihisi sisältyvää harjoittelupaikkaa HR-teemojen parissa? Loistava juttu, sillä me taas etsimme HR-harjoittelijaa 3-6 kuukauden palkalliseen harjoitteluun. Lidlillä työskentelee tällä hetkellä yli 5600 henkilöä, ja joka kesä rekrytoimme noin tuhat uutta kesätyöntekijää. Siksipä henkilöstöasiat eivät ole meille mikään pieni juttu.

HR-harjoittelijana pääset perehtymään monipuolisesti ja käytännönläheisesti rekrytoinnin eri osa-alueisiin muun muassa kesärekrytointiemme parissa. Harjoittelun aikana sinulle tulevat tutuksi niin työpaikkailmoituksien julkaisu, hakemusten käsittely, hakijaviestintä sekä rekrytointien jälkihoito.

Viime keväänä Janakkalan jakelukeskuksessamme HR-harjoittelijana työskennellyt Aino kuvasi harjoittelukokemustaan seuraavasti:

”HR-harjoitteluni oli todella opettavainen kokemus. Pääsin näkemään käytännössä, miten rekrytoinnit toteutetaan alusta loppuun. Lisäksi sain kokea, minkälaista on toimia suuren yrityksen tukitoiminnoissa. Työpäivät olivat todella vaihtelevia, eikä harjoittelussa kyllä tylsää hetkeä tullut. Pääsin vastailemaan sekä myymälöiden että työnhakijoiden kinkkisiin kysymyksiin. Tiimiläiseni olivat todella kannustavia ja tukivat minua aina tarvittaessa. Voin suositella harjoittelua kaikille, jotka ovat vähääkään kiinnostuneet HR:stä.”

Tällaisia asioita toivomme sinulta:
– Tehtävään soveltuvia korkeakouluopintoja – opintoihisi sisältyvä työharjoittelu on vielä suorittamatta
– Reipasta palveluasennetta – uskallat tarttua puhelimeen ja et kaihda kohtaamisia
– Halua oppia ja kehittyä henkilöstö- ja työsuhdeasioiden taitajaksi – tiedonnälkäsi näkyy oma-aloitteisessa ja vastuuntuntoisessa työskentelyotteessasi etkä hätkähdä muuttuvia tilanteita.
– Kykyä omaksua erilaisten ohjelmien ja työkalujen käyttöä -meillä tutuksi tulevat muiden muassa SAP ja MS Office-ohjelmat

Tätä kaikkea tarjoamme sinulle:
– Mielenkiintoisia työtehtäviä kehittyvässä ja nopeatempoisessa työympäristössä – päivämme kaupan alan ytimessä on täynnä elämää!
– Osaavan tiimin tuen – Järvenpään eli Jäken henksutiimiä kuvastavat hyvin rempseys, avoimuus ja halu tukea kollegaa; kiireenkin keskellä nauramme paljon, virheitä ei tarvitse pelätä.
– Modernit työskentelytilat ja tarvittavat työkalut työsi tekemiseen – uusin jakelukeskuksemme odottaa sinua viihtyisine tiloineen
– Korvauksen harjoittelusta – arvostamme työpanostasi ja tarjoamme siitä kohtuullisen korvauksen

Harjoittelun aloitus on sopimuksen mukaan joulu-tammikuussa ja työaikasi sijoittuu pääsääntöisesti klo 8:00 – 16:00.

Tule työkaveriksemme!

Hae paikkaa lähettämällä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si viimeiseen hakupäivään mennessä.

Rekrytoinnin esikarsintavaiheeseen kuuluu videohaastattelu. Lähetämme mahdolliset videohaastattelukutsut jo hakuaikana tai heti hakuajan päätyttyä. Ilmoitamme kaikille hakijoille rekrytointiprosessin etenemisestä kahden viikon sisällä hakuajan päättymisestä.

Kysymyksiä?

Kyllä kiitos! HR Team Leader Elina Manninen (040 662 7942) vastaa ilomielin kysymyksiisi torstaina 28.9. klo. 11-12.

Ruokakauppaa rennolla otteella

Lidl: pieni sana, suuri yritys. Englannin sanaa little muistuttavasta nimestämme huolimatta olemme yksi Euroopan suurimmista päivittäistavaraketjuista ja merkittävä työllistäjä Suomessa. Kotimaassa olemme tehneet itsemme tunnetuksi mullistamalla ruokakaupan edullisilla hinnoilla. Palava halumme on tarjota asiakkaillemme paras hinta-laatusuhde ja ostokokemus.

Työnantajana panostamme työntekijöidemme hyvinvointiin ja tarjoamme monipuolisia mahdollisuuksia ammatilliseen kehittymiseen ja etenemiseen. Meille on myönnetty arvostettu Top Employer -sertifikaatti tunnustuksena erinomaisesta työnantajuudestamme Suomessa. Olemme yhdessä onnistuneet luomaan mutkattoman ja motivoivan työilmapiirin, jossa on hyvä olla. Tutustu meihin paremmin: http://tyopaikat.lidl.fi

Palkkaus:Palkallinen työharjoittelu
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan joulu-tammikuu
Työn kesto:3 – 6 kk
Työaika:kokoaikatyö
Yhteystiedot:
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: