Luvata Pori Oy

Quality Engineer, Laatuinsinööri

  • Sijainti Pori
  • Julkaistu 21.11.2022, 12:00
  • Suljettu 12.12.2022, 0:43
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Quality Engineer, Laatuinsinööri

Luvata Pori Oy hakee Porin Kupariteollisuuspuistoon

Quality Engineer, Laatuinsinööriä

toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Laatuinsinööri työskentelee aktiivisessa yhteistyössä sekä oman henkilöstön että myös asiakkaiden ja alihankkijoiden kanssa. Hän tuottaa ja kehittää laatudokumentaatiota sidosryhmien tarpeisiin, valvoo osaltaan tuotteiden vaatimustenmukaisuutta ja osallistuu erilaisiin arviointeihin. Työskentely on projektiluonteista ja työpäivät ovat vaihtelevia ja monipuolisia. Työtehtävä sisältää jonkin verran matkustamista sekä kotimaassa että ulkomailla.

Avainsanoja laatuinsinöörin työnkuvassa ovat mm. standardi, spesifikaatio, metallien aineenkoetus ja vaatimustenmukaisuus. Hakijalta toivomme soveltuvaa yliopistotasoista tutkintoa sekä reipasta, systemaattista ja oma-aloitteista otetta työhön. Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää kykyä itsenäiseen työskentelyyn, yhteistyökykyä ja mukautuvuutta vaihteleviin työtehtäviin. Tiimin tukemana selvität itse aktiivisesti asioita, haet tietoja ja teet päätöksiä. Tehtävä edellyttää hyvää englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa, muu kielitaito katsotaan eduksi.

Lisätietoja tehtävästä antaa Laatu- ja ympäristöjohtaja Saara Koski, saara.koski@luvata.com (yhteydenotot mieluiten sähköpostilla).

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 11.12.2022. Muistathan perustella hakemuksessasi miksi juuri sinä olisit oikea tekijä tiimiimme. 

Luvata kuuluu Mitsubishi Materials Corporation (MMC) –konserniin, joka työllistää yli 25 000 työntekijää maailmanlaajuisesti.

Luvata on maailman johtavia yrityksiä metallituotteiden ja niihin liittyvien teknisten ratkaisujen tuottajana. Luvatan tuotteita käytetään muun muassa uusiutuvissa energioissa, terveydenhuollossa, autoteollisuudessa ja kulutustuotteissa. Luvata työllistää noin 1 400 työntekijää 11 toimipaikalla 7 eri maassa. Porissa Kupariteollisuuspuiston alueella työllistämme 350 työntekijää. 

www.luvata.com

Osaamisalue: ,