Lindström

Comforta: Asiakasneuvoja, Vantaa

  • Sijainti Vantaa
  • Julkaistu 10.08.2022, 15:00
  • Suljettu 12.09.2022, 0:43
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Comforta: Asiakasneuvoja, Vantaa

Oletko palveluhenkinen ja positiivinen asiakaspalvelun ammattilainen? Innostaako sinua tavoitteellinen tekeminen, jossa onnistumisia haetaan yhdessä osaavan tiimin kanssa? Onko asiakaslähtöisyys keskiössä kaikessa mitä teet? Jos vastaus on kyllä, niin voit hyvinkin olla etsimämme asiakasneuvoja Comfortalle Vantaalle.

Tehtävässä palvelet asiakkaita pääasiassa puhelimitse ja sähköpostitse. Päivität asiakastietoja ja käsittelet asiakaspalautteita. Koordinoit myös asiakastyytyväisyystutkimuksia ja varmistat, että asiakastoimitukset ovat onnistuneita. Kuuntelet aktiivisesti asiakkaita, tarjoat tarpeisiin ja tilanteisiin ratkaisuja ja näin omalla toiminnallasi edistät asiakastyytyväisyyttä. Työ sisältää myös käyntejä asiakkaalla sekä jakelun tehtäviä ja tekstiilien hallintaan liittyviä toimia varastossa. 

Mitä tarjoamme hakijalle

  • Vakaan työpaikan ja vastuullisen työnantajan
  • Monipuoliset työtehtävät
  • Hyvät oppimis- ja kehittymismahdollisuudet omassa työssä
  • Mukavan ja kannustavan työyhteisön
  • Etenemismahdollisuuden yrityksen sisällä
  • Liikunta-, kulttuuri- ja työmatkaedun

Sinulla voi olla esimerkiksi kaupallinen pohjakoulutus ja olet jo hankkinut jotakin kokemusta asiakasrajapinnassa työskentelystä. Toivomme hakijoilta aktiivista otetta, palveluhenkisyyttä ja intoa opetella uusia asioita sekä erinomaisia vuorovaikutustaitoja. Onhan sinulla tämän lisäksi hyvät tietotekniset taidot (MS Office) sekä kyky tulkita ja analysoida tietoa. Jotta pystyt työskentelemään tehtävässä, tarvitset sujuvaa suomen ja hyvää englannin kielen taitoa.

Kyseessä on määräaikainen perhevapaan sijaisuus 31.12.2023 asti. Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Viikoittainen työaika on 37,5 tuntia ja palkkaus määräytyy kemianalan toimihenkilötessin mukaan. 

Mikäli sinulla heräsi kysymyksiä Minna Nupponen (minna.nupponen@lindstromgroup.com, puh. 040 678 5460) kertoo tehtävästä mielellään lisää. Minnan tavoitat ti 16.8., ti 23.8., ti 30.8. tai ke 7.9. klo 9-11.

Jos koet olevasi juuri sopiva henkilö tähän tehtävään, lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, viimeistään 11.9.2022 sähköisen hakulomakkeemme kautta. Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Comforta on erikoistunut hotellien, ravintoloiden ja terveydenhuollon tekstiilipalveluihin. Comforta työllistää yli 500 henkilöä Suomessa, Ruotsissa, Virossa ja Venäjällä Pietarissa ja on osa Lindström Group -konsernia. Lue lisää:  lindstromgroup.com/fi/tyopaikat 

Osaamisalue: