Lindström

Comforta: Asiakasvastaava / Sodankylä

  • Sijainti Sodankylä
  • Julkaistu 04.08.2022, 9:00
  • Suljettu 29.08.2022, 0:43
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Comforta: Asiakasvastaava / Sodankylä

Onko erinomaisen asiakaskokemuksen tuottaminen sinulle sydämen asia? Haluaisitko liittyä osaksi menestyksekkään, yli 170-vuotiaan suomalaisen perheyrityksen tarinaa ja työskennellä ammattitaitoisessa ja yhteen hiileen puhaltavassa tiimissä? Jos kiinnostuit, hienoa, sillä etsimme nyt vahvistusta Sodankylän tiimiimme. 

Me näemme itsemme asiakkaidemme kumppanina ja siksi asiakastyytyväisyyden kehittäminen, erinomainen asiakaskokemus ja korkea asiakastyytyväisyys ovat meille tärkeitä. Asiakasvastaavana toimit asiakkaidemme yhteyshenkilönä varmistaen, että asiakaskokemus ja tyytyväisyys toteutuvat. Työhösi kuuluu monipuolisia asiakashoidollisia tehtäviä, kuten asiakkaan opastamista ja neuvontaa, palautteiden ja sopimusasioiden käsittelyä ja lisämyyntiä. Yrityksen sisällä toimit myös yhteyshenkilönä asiakkaan ja muiden palveluidemme välillä. Hoidat tehtävässäsi myös asiakkuuksien hallinnollisia töitä, kuten asiakastiedon ylläpitoa ja laskutusta sekä seuraat asiakkuuden kehittymistä ja tuloksellisuutta. 

Mitä tehtävä tarjoaa sinulle? 

Tarjoamme mielenkiintoisen tehtävän vakavaraisessa ja kasvavassa, kiertotalouden edelläkävijänä toimivassa yrityksessä. Tehtävässä pääset kehittämään taitojasi B2B-asiakkuuksien maailmassa monipuolisissa asiakashoidon tehtävässä. Meillä Comfortalla on vahva valmentamisen ja välittämisen kulttuuri ja saat tueksesi osaavan esihenkilön ja tiimin, joka varmistaa menestymisesi ja kehittymisesi tehtävässä. Tässä tehtävässä on myös erinomaiset mahdollisuudet kehittyä eteenpäin avainasiakasvastaavaksi. 

Tehtävä on vakituinen ja viikoittainen työaika on 37,5 h. Asemapaikkana on Sodankylän palvelukeskuksemme, mutta työ edellyttää jonkin verran matkustamista asiakaskäynneille.  

Mitä toivomme hakijalta?

Toivomme sinulla olevan jonkin verran kokemusta myynti- ja/tai asiakaspalvelutyöstä ja haluat olla edistämässä asiakastyytyväisyyttä. Sinulla on aito kiinnostus asiakaspalveluun ja omaat myös myynnillisen asenteen. Sinulla on hyvät tietotekniset taidot ja soveltuva pohjakoulutus, esimerkiksi kaupalliselta alalta. Toimit tehokkaasti muuttuvassa ympäristössä ja hallitset muutokset hyvin. 

Kiinnostuitko?

Hienoa! Jos sinulla on kysyttävää tai haluat lisätietoja tehtävästä, tuotantopäällikkö Carita Kantonen vastaa mielellään kysymyksiin. Tavoitat Caritan puhelimitse numerosta +358 400 208 637 tai sähköpostilla osoitteesta carita.kantonen@lindstromgroup.com. Lähetäthän hakemuksesi sähköisen hakulomakkeemme kautta mahdollisimman pian, viimeistään 28.8.2022. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä.

Osaamisalue: