Innostutko vauhdikkaasta työympäristöstä ja monipuolisista työtehtävistä? Haluatko työskennellä rennossa ja vahvasti yhteen hiileen puhaltavassa porukassa? Haemme nyt tuotantoon osallistuvaa palveluohjaajaa mukavaan tiimiimme Koskelon mattopesulaan. 

Palveluohjaajana vastaat vuorossasi tuotannon läpimenosta, laadullisista tavoitteista ja henkilöresurssien suunnittelusta ja käytöstä. Tehtäviisi kuuluvat lisäksi yhteydenpito sisäisiin sidosryhmiin, tuotantotyöntekijöiden valmentaminen ja työmenetelmien kehittäminen.

Mitä tarjoamme hakijalle

  • Vakaan työpaikan ja vastuullisen työnantajan
  • Monipuoliset työtehtävät
  • Hyvät oppimis- ja kehittymismahdollisuudet omassa työssä
  • Mukavan ja kannustavan työyhteisön
  • Etenemismahdollisuuden yrityksen sisällä
  • Liikunta-, kulttuuri- ja työmatkaedun

Toivomme sinun olevan oma-aloitteinen ja toimivan tehokkaasti ja iloisella asenteella myös kiireen keskellä. Nautit muiden tsemppaamisesta ja osaat nostattaa tiimihenkeä. Sinulla on henkilöstö- ja asiakaslähtöinen työote ja tarvittaessa osaat olla myös jämäkkä. Koet työn ohjaamisen mieleiseksi ja sinulla on kertynyt siitä jo hieman käytännön kokemusta. Työ on nopeatempoista ja fyysisesti vaativaa, joten siinä pärjäämisessä auttaa hyvä fyysinen kunto. Työ ei sovi allergikoille tekstiilien parissa työskentelyn vuoksi. Tehtävässä menestymisen kannalta suomen ja englannin kielen taito on edellytys.   

Työsuhde on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan. Viikoittainen työaika 37,5 tuntia. Työ on 2-vuorotyötä, sisältäen myös lauantaivuoroja. Palkkaus määräytyy tekstiilihuoltoalan TES:n mukaan.

Mikäli sinulla heräsi kysymyksiä Satu Korpela (040 721 6916, satu.korpela@lindstromgroup.com) kertoo tehtävästä mielellään lisää. Jos koet olevasi juuri sopiva henkilö tähän tehtävään, lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, viimeistään 12.12.2021 sähköisen hakulomakkeemme kautta. Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.      

Lindström on yksi Euroopan johtavista tekstiilipalveluyrityksistä, jolla on takanaan jo yli 170 vuoden mittainen historia Suomessa. Kokemus ei kuitenkaan tarkoita jämähtämistä menneeseen – tänä päivänä toimimme Suomen lisäksi 23 eri maassa, kuulumme alamme edelläkävijöihin ja panostamme jatkuvasti palveluidemme kehittämiseen. 4600 työntekijäämme eri maissa pitävät huolen siitä, että pystymme tarjoamaan asiakkaillemme vastuullisesti tuotettuja tekstiilipalveluita, jotka helpottavat asiakkaidemme arkea. Lue lisää: lindstromgroup.com/fi/tyopaikat/

Osaamisalue: