Haemme Haminan poltto- ja voiteluainelaboratorioon kemistiä vakituiseen työsuhteeseen.

Työtehtävänäsi on toimia asiantuntija- ja asiakaspalvelutehtävissä. Tehtäviisi kuuluvat mm. laadunvalvonta- ja tuotekehitystoiminta, myynnin tekninen tukitoiminta, laboratoriotoimintojen kehittäminen, laatujärjestelmien ylläpito ja kehittäminen (EN ISO 17025) sekä tulosten raportointi.

Työtehtävien menestyksellinen hoitaminen edellyttää tehtävään soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa (kemia), poltto- ja voiteluainetuntemusta ja/tai kiinnostusta perehtyä alaan syvällisesti, oma-aloitteellisuutta, sopeutumiskykyä uusiin ja vaihteleviin tehtäviin sekä töiden priorisointikykyä. Sinulla tulee olla monipuoliset IT-taidot, sujuva englannin kielitaito ja olet valmis haastaviin tilanteisiin.

Luonteeltasi olet käytännönläheinen, paineensietokykyinen, innovatiivinen sekä ryhmätyöhenkinen ja haluat kehittää itseäsi ja yhtiön toimintoja.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen työn kansainvälisessä yhtiössä. Tulet työskentelemään asiantuntevassa ja avoimessa ryhmässä, jossa pääset haastamaan itseäsi ammatillisesti käytännön moninaisten kemiallisten ja teknisten haasteiden parissa. Lisäksi sinulla on hyvät mahdollisuudet vaikuttaa käytännön toimenkuvaasi omien vahvuuksiesi mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa laboratoriopäällikkö Tommi Luhtanen, puh. 040 867 18 38.

Vapaamuotoiset hakemukset palkkatoiveineen sähköpostilla osoitteeseen

Tommi.Luhtanen@eu.lukoil.com 28.10.2021 mennessä.

Osaamisalue: ,

Lukoil Lubricants Europe GmbH, Suomen sivuliike

Lukoil Lubricants Europe GmbH, Suomen sivuliike on osa Lukoil Lubricants Europe GmbH:ta, jonka pääkonttori sijaitsee Wienissä. Suomessa toimipisteet ovat voiteluainetehdas ja laboratoriopalvelut Haminassa. Lukoil Lubricants Europe GmbH kuuluu Lukoil-konserniin, jolla on toimintaa maailmanlaajuisesti. Euroopan toiminnoissa työskentelee noin 150 henkeä, joista noin 50 Suomessa. Lisää tietoja yhtiöstä löydät osoitteesta www.lukoil-lubricants.eu.