Lindström

Lindström: Head of Customer Excellence, Helsinki

  • Sijainti Helsinki
  • Julkaistu 02.11.2022, 8:00
  • Suljettu 26.11.2022, 0:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Lindström: Head of Customer Excellence, Helsinki

Lindström on yksi Euroopan johtavista tekstiilipalveluyrityksistä, jolla on takanaan jo yli 170 vuoden mittainen historia Suomessa. Kokemus ei kuitenkaan tarkoita jämähtämistä menneeseen – tänä päivänä toimimme Suomen lisäksi 22 eri maassa, kuulumme alamme edelläkävijöihin ja panostamme jatkuvasti palveluidemme kehittämiseen. 4700 työntekijäämme eri maissa pitävät huolen siitä, että pystymme tarjoamaan asiakkaillemme vastuullisesti tuotettuja tekstiilipalveluita, jotka helpottavat asiakkaidemme arkea.

Oletko positiivinen, energinen ja innostava B2B-asiakkuuksien ammattilainen, jota motivoi ihmisten johtaminen, tiimisi onnistuminen ja liiketoiminnan kehittäminen? 

Nyt meillä on tarjolla erinomainen tilaisuus, sillä etsimme Lindström Oy:n High Value -yksikköömme pääkonttorillemme Kalasatamaan tiiminvetäjää luotsaamaan ammattitaitoista joukkuetta. Sinä ja tiimisi vastaatte teollisuuden ja logistiikan nimetyistä strategisista asiakkuuksista valtakunnallisella ja myös globaalilla tasolla, sekä kehitätte näitä toimialoja strategiamme mukaisesti edelläkävijyyden varmistamiseksi.   

Sinun tehtäväsi Lindströmillä

Asiakasjohtamisen ja myynnin valmentajana johdat ja sparraat tiimiäsi sekä autat heitä onnistumaan omassa työssään. Olet läsnä oman tiimisi arjessa ja osallistut vahvasti vaativimpien asiakkuuksien kehittämiseen, myyntiin ja toimialajohtamiseen. Saat loistavan mahdollisuuden pistää itsesi peliin ja näyttää omat kykysi niin liiketoiminnan kehittämisen kuin ihmisten johtamisen saralla! Pääset myös verkostoitumaan laajasti yrityksemme sisällä ja auttamaan Lindströmin tulosyksiköitä ja muita sidosryhmiä menestymään strategisten asiakkuuksien ja toimialojen kanssa.

Mitä tehtävä antaa sinulle?

Lindström on monipuolinen tekstiilipalveluyritys ja kiertotalous on toimintamme ytimessä. Meidät on valittu Sitran kiertotalouden kiinnostavimmat listalle useana vuonna – työssäsi pääset siis konkreettisesti auttamaan merkittäviä asiakkaitamme kasvamaan vastuullisella tavalla!

Koska asiakassuhteemme ovat pitkiä ja teemme töitä ihmisten kanssa, omat verkostosi tulevat entuudestaan kasvamaan. Osaamistasi pääset kartuttamaan lisää niin koulutuksilla kuin kollegoidesi tuella. Samalla pääset myös itse jakamaan aiempaa osaamistasi ja kokemustasi muille. Saat tilaa johtaa ja vastuuta viedä we care -kulttuuriamme eteenpäin. Kuulut myös High Value -yksikön johtoryhmään. Valmentaen ja ohjaten luot ennen kaikkea tiimillesi edellytykset onnistua asiakkuuksien johtamisen, myynnin ja toimialojen kehittämisessä.

Tehtävässä menestyminen vaatii sinulta:

  • Valmentavaa ja modernia johtamisotetta sekä kokemusta esihenkilönä toimimisesta – tehtäväsi on saada ihmiset loistamaan! 
  • Positiivista asennetta ja hyvää energiaa
  • Näyttöjä menestyksekkäästä asiakkuuksien johtamisesta ja kasvattamisesta, mielellään kansainvälisessä kontekstissa
  • Vahvaa liiketoiminnallista ymmärrystä, strategista ajattelua ja analysointikykyä
  • Näkemyksellisyyttä kehittää yrityksemme toimialaosaamista 
  • Erinomaisia vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja
  • Intohimoa ja periksiantamattomuutta löytää ratkaisuja sisäisten ja ulkoisten asiakkaiden hyödyksi
  • Vähintään AMK-tason soveltuvaa tutkintoa
  • Sujuvaa englannin kielen taitoa
  • Kokemus teollisuuden ja logistiikan toimialoilta katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätön

Kiinnostuitko?

 Lisätietoja tehtävästä antaa High Value -yksikön johtaja Arttu Kähönen (arttu.kahonen@lindstromgroup.com). Artun tavoitat myös puhelimitse 040 352 9034, parhaiten  8.11. klo 12:30-13:30, 17.11. kl 14:30-15:30, 18.11. klo 13-14, 22.11. klo 15-16 ja 24.11. klo 11-12.

Lähetäthän hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 25.11.2022 sähköisen hakulomakkeemme kautta. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja täytämme tehtävän mahdollisimman pian sopivan henkilön löydyttyä. 

Lue lisää: lindstromgroup.com/fi/tyopaikat/

A picture containing logo

Description automatically generated

We Care – onnistutaan yhdessä!

Osaamisalue: