Haemme tulevaisuuden osaajia!

Technical specialist, vastuualueena tuotteiden viranomaismääräyksien mukaisuus

Olet osa konsernin teknisen tuen tiimiä, joka vastaa keskitetysti henkilöstön teknisestä osaamisesta, sen kehittämisestä sekä tukee eri maissa olevia paikallisia tukitiimejä. 

Vastuualueenasi on varmistaa tuotteidemme viranomaismääräysten toteutuminen. Osana teknisen tuen tiimiä vastaat yhdessä kehitysosaston kanssa tuotteidemme mitoittamisesta normien ja määräysten mukaisesti, huomioiden kansainvälisen liiketoimintamme edellytykset.

Olet kehittämässä ja luomassa yhteistyötä rakennesuunnittelijoiden ja viranomaisten kanssa sekä vastaat oman henkilöstön kouluttamisesta lujuuslaskennan ja mitoittamisen osalta.

 

Tehtävässä menestyäksesi edellytämme sinulta:

  • Tunnet Eurokoodistoa
  • Lujuuslaskenta osaamista
  • Olet koulutukseltasi rakennusinsinööri (DI) 
  • Kokemusta rakennesuunnittelu tehtävistä
  • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa
  • Olet oma-aloitteinen, vastuuntuntoinen ja sinulla on hyvät yhteistyö- ja sosiaaliset taidot

Lisäksi arvostamme:

  • FEM-osaamista
  • Kokemusta tuotetestaamisesta
  • Muu kielitaito on eduksi

Lopullinen tehtävänkuva määritellään valittavan henkilön mukaan. 

Toimipisteesi voi sijaita Kouvolassa tai Vantaalla.

 

Mitä tarjoamme sinulle?

Jokainen lumonilainen tekee merkityksellistä työtä ja työyhteisömme yhteishenki on erinomainen – tästä kertoo kolmesti vuodessa toteutettava henkilöstökyselymme. Tuemme henkilöstön työssäjaksamista Smartum-liikuntasaldolla. Panostamme henkilöstömme osaamiseen ja kehittymiseen tarjoamalla koulutusmahdollisuuksia kaikille henkilöstöryhmillemme. Tarjoamme myös uusia työmahdollisuuksia sekä Suomessa että ulkomailla – noin 10% Suomessa työskentelevistä lumonilaisista vaihtaa tehtävää talon sisällä vuosittain. Lumonilaisena pääset seuraamaan rakennusteollisuuden ja julkisivurakentamisen kehittymistä sekä Suomessa että ulkomailla. Lumon on luotettava ja vakavarainen työnantaja – liiketoimintamme on kasvanut vuosi vuodelta kannattavasti ja hoidamme isona yrityksenä kaikki yhteiskuntavelvoitteet moitteettomasti. Visiomme on olla paras ja halutuin, myös työnantajana – tule mukaan huipputiimiin!

Jos koet olevasi meille sopiva henkilö ja haluat olla rakentamassa Lumonin menestystarinaa, täytä hakemuksesi palkkatoiveineen jo tänään, mutta viimeistään 1.11.2020 osoitteessa www.lumon.fi/rekrytointi

 

 Lisätiedot: Juhani Hovi, Solution Manager juhani.hovi@lumon.fi    p.040-7586089

 

Lumon on suomalainen perheyritys, jonka juuret ovat Kouvolassa. Missiomme on luoda parempia koteja tarjoamalla asiakkaillemme erilaisia parveke- ja terassilasiratkaisuja. Olemme myös aidosti kansainvälinen yritys – toimimme noin 20 maassa, joista merkittävimmät markkina-alueemme ovat Pohjoismaat, Espanja ja Kanada. Konsernissa työskentelee yhteensä noin 1100 henkilöä ja yhtiön liikevaihto oli vuonna 2019 142 Me. Arvojemme mukaisesti olemme aina lähellä asiakasta, lunastamme asiakkaalle antamamme lupaukset ja rakennamme tulevaisuutta pitkäjänteisesti. Meillä on luotettavat tuotteet ja tunnistettava brändi ja pidämme koko asiakassuhteen elinkaarta omissa käsissämme myynnistä asennukseen ja lasitustuotteiden huoltoon. Lasituksilla on merkittävä vaikutus parvekkeiden pitkäaikaiskestävyyteen sekä rakennuksen energiansäästöön ja hiilijalanjälkeen – lasitusten asentaminen on ekoteko. Haluatko sinä tulla mukaan tarjoamaan parempia koteja asiakkaillemme?

Osaamisalue: ,