RTK-Henkilöstöpalvelu Oy

Rengassesonki apulainen, Satakunta ja Laitila

  • Sijainti Laitila
  • Julkaistu 09.02.2024, 0:00
  • Suljettu 29.02.2024, 23:59

Rengassesonki apulainen, Satakunta ja Laitila

Etsimme asiakkaillemme reippaita apumiehiä renkaiden asennuksiin Satakuntaan ja Laitilaan!

Työtehtäviisi autokorjaamolla kuuluisi mm. renkaiden järjestely ja kuljettaminen, sekä muiden työntekijöiden avustaminen renkaiden vaihdossa. Aikaisempi kokemus tai harrastuneisuus autojen parista katsotaan eduksi. Tehtävään kuitenkin perehdytetään ja aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä ei vaadita. Toivomme hakijoilta reipasta asennetta, hyvää fyysistä kuntoa sekä suomen kielen taitoa.

Työt alkavat kevätsesongin alkaessa (maalis-huhtikuu) ja töitä on tarjolla mahdollisimman pitkälle. Jatkoa katsotaan sitten oman suoriutumisen ja asiakkaan tarpeiden mukaan.

Työskentely ajoittuu pääsääntöisesti arkipäiville klo 7:30–18 välille, mutta toivomme joustavuutta työaikojen suhteen.

Palkkaus: sopimuksen mukaan

Täytäthän hakemuksen huolella oheisen linkin kautta ja liitä mukaan CV:si.

R niin kuin työpaikka.

RTK-Henkilöstöpalvelu auttaa työntekijöitä ja työn tarjoajia löytämään toisensa nopeasti ja suoraviivaisesti.  Tunnemme työelämän tarpeet erinomaisesti, mikä mahdollistaa erinomaisen osumatarkkuutemme. Näin olemme mukana tukemassa asiakkaittemme liiketoimintaa.

Olemme työntekijöillemme luotettava ja joustava työnantaja, joka valvoo etuasi ja on läsnä ja tukena arjessasi – sekä perinteisissä että digitaalisissa kanavissa.

Meillä on aina haku päällä – tutustu työpaikkojen kirjoon, täytä hakemus tai ota yhteyttä ja anna meidän hoitaa loput: www.rtkhenkilostopalvelu.fi/avoimet-tyopaikat/

Osaamisalue: