ValtaGroup Oy

IT-asiantuntija, Dunlop Hiflex Oy

  • Sijainti Vantaa
  • Julkaistu 03.11.2023, 8:00
  • Suljettu 15.11.2023, 0:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

IT-asiantuntija, Dunlop Hiflex Oy

Haemme asiakkaallemme Dunlop Hiflex Oy:lle IT-asiantuntijaa Vantaalle

Asiakkaamme Dunlop Hiflex Oy on osa italialaista Alfagomma-konsernia, joka on maailman johtavia hydrauliikka- ja teollisuusletkujen sekä liitinten valmistajia ja jakelijoita. Yrityksen tuotanto- ja varastointikeskus Pirkkalassa valmistaa hydrauliikkaletku-, matalapaineletku-, kokometalliletku- ja putkiasennelmia teollisuuden ja koneenrakennuksen vaativiin tarpeisiin. Dunlop Hiflex Oy:n omaa tuotevalikoimaa täydentävät lisäksi muiden alan johtavien valmistajien toimittamat tuotteet hydrauliikan, pneumatiikan ja prosessiteollisuustuotteiden osa-alueilla. Tuotteiden jakelusta Suomessa ja Virossa vastaavat Dunlop Hiflex Oy:n 15 omaa noutomyymälää yhdessä Dunlop Hiflex Partner -jälleenmyyjäverkoston kanssa. Yhtiön liikevaihto vuonna 2022 oli 34,3 milj. euroa.

Tehtävän sisältö ja vaatimukset

IT-asiantuntijana tehtäviisi kuuluvat ICT-laitteiden asennus-, toimitus-, vianselvitys- ja dokumentointitehtävät sekä erilaisten sisäisten ohjelmistojen tuki- ja ylläpitotehtävät. Teet yhteistyötä yhtiön eri yksiköiden kanssa ja palvelet sisäisiä asiakkaita omalla asiantuntijuudellasi. Pääset osallistumaan myös erilaisiin ICT-hankkeisiin.

Tehtävässä menestyminen edellyttää jonkin verran aikaisempaa työkokemusta vastaavanlaisista tehtävistä sekä osaamista tietotekniikasta, Windows-työasemaympäristöstä ja tietoliikennetekniikasta. Tärkeintä on, että olet motivoitunut oppimaan uutta ja sinulta löytyy tarvittavat lähtötaidot IT/ICT-tehtäviin. Persoonasi puolesta sulahdat työyhteisöön hyvin, jos olet tiimityöskentelytaitoinen, ongelmanratkaisukykyinen ja omatoiminen – asiakaspalvelutaitoja unohtamatta. 

Mitä sinä saat?

Dunlop Hiflexillä on pitkä historia jo vuodesta 1969 ja yrityksen kasvutarina on upea. Pääset työntekijäksi alan luotetulle ja menestyneelle toimijalle kansainväliseen ympäristöön. Pääset työskentelemään moderneihin ja viihtyisiin toimitiloihin Vantaan Petikkoon. Saat tehtävään kattavan perehdytyksen ja tukenasi on laaja joukko alan ammattilaisia. Työ on vakituinen ja kokoaikainen, työaika sijoittuu arkipäiville toimistotyöaikaan. Palkkaus määräytyy kokemuksen ja osaamisen mukaan. Tehtävässä vaaditaan läsnäoloa toimistolla. 

Mitäs nyt? 

Nyt olisi mainio paikka auki! Lähetä rohkeasti hakemus ja liitä mukaan myös CV:si. 

ValtaGroup toimii Dunlop Hiflexin rekrytointikumppanina ja käsittelee saapuvat työhakemukset ja ensimmäisen vaiheen haastattelut. Mikäli haluat lisätietoja tehtävästä, olehan yhteydessä ValtaGroupissa Hannele Könnömäkeen, p. 044 033 9993, hannele.konnomaki@valtagroup.fi.

Osaamisalue: