lumon.fi/rekrytointi

TÖIHIN PÄÄKAUPUNKISEUDULLE?
Tarjoamme kilpailukykyisen palkan ja auton käyttöösi.

 

Haemme nyt

Lumon Suomi Oy:n kasvun vahvistukseksi  

HUOLTOASENTAJIA

 pääkaupunkiseudulle

 

Huoltoasentajana toimit asiakasrajapinnassamme tehden huoltoja asiakkaillemme jo asennettuihin tuotteisiimme. Teet myös tiivistä yhteistyötä talon asiantuntijoiden kanssa.Tehtävä sopii sinulle, mikäli haluat työskennellä asiakkaiden kanssa, olet vastuullinen ja noudatat turvallisia työtapoja. Oma-aloitteisuus, ahkeruus ja itsenäinen työote ovat eduksi, sillä lähiesimiehesi työskentelee Kouvolasta käsin. Takaamme sinulle hyvän perehdytyksen työhösi. Arvostamme joustavuutta työajoissa ja sujuvaa suomen kielen taitoa.

Mitä tarjoamme sinulle?
Jokainen lumonilainen tekee merkityksellistä työtä ja työyhteisömme yhteishenki on erinomainen – tästä kertoo kolmesti vuodessa toteutettava henkilöstökyselymme. Tuemme henkilöstön työssäjaksamista Smartum-liikuntasaldolla sekä säännöllisillä virkistyspäivillä. Panostamme henkilöstömme osaamiseen ja kehittymiseen tarjoamalla koulutusmahdollisuuksia kaikille henkilöstöryhmillemme. Tarjoamme myös uusia työmahdollisuuksia sekä Suomessa että ulkomailla – noin 10% Suomessa työskentelevistä lumonilaisista vaihtoi tehtävää talon sisällä vuonna 2018. Lumonilaisena pääset seuraamaan rakennusteollisuuden ja julkisivurakentamisen kehittymistä sekä Suomessa että ulkomailla. Lumon on luotettava ja vakavarainen työnantaja – liiketoimintamme on kasvanut vuosi vuodelta kannattavasti ja hoidamme isona yrityksenä kaikki yhteiskuntavelvoitteet moitteettomasti. Visiomme on olla paras ja halutuin, myös työnantajana – tule mukaan huipputiimiin!

Jos koet olevasi meille sopiva henkilö ja haluat olla rakentamassa Lumon Suomi Oy:n menestystarinaa, täytä hakemuksesi jo tänään, mutta viimeistään 8.9.2019 oheisen painikkeen kautta.

Lisätiedot: myyntipäällikkö Hannu Räsänen, puh. 0400 946 450

Lumon Suomi

Osaamisalue:

Lumon Suomi Oy

Lumon on suomalainen perheyritys, jonka juuret ovat Kouvolassa. Missiomme on luoda parempia koteja tarjoamalla asiakkaillemme erilaisia parveke- ja terassilasiratkaisuja. Olemme myös aidosti kansainvälinen yritys – toimimme noin 20 maassa, joista merkittävimmät markkina-alueemme ovat Pohjoismaat, Espanja ja Kanada. Konsernissa työskentelee yhteensä noin 1000 henkilöä ja yhtiön liikevaihto oli vuonna 2018 138 Me. 

Haluatko sinä tulla mukaan tarjoamaan parempia koteja asiakkaillemme?