Lumon on suomalainen perheyritys, jonka juuret ovat Kouvolassa. Missiomme on luoda parempia koteja tarjoamalla asiakkaillemme erilaisia parveke- ja terassilasiratkaisuja. Olemme myös aidosti kansainvälinen yritys – toimimme noin 20 maassa, joista merkittävimmät markkina-alueemme ovat Pohjoismaat, Espanja ja Kanada. Konsernissa työskentelee yhteensä noin 1000 henkilöä ja yhtiön liikevaihto oli vuonna 2018 138 Me. Arvojemme mukaisesti olemme aina lähellä asiakasta, lunastamme asiakkaalle antamamme lupaukset ja rakennamme tulevaisuutta pitkäjänteisesti. Meillä on luotettavat tuotteet ja tunnistettava brändi ja pidämme koko asiakassuhteen elinkaarta omissa käsissämme myynnistä asennukseen ja lasitustuotteiden huoltoon. Lasituksilla on merkittävä vaikutus parvekkeiden pitkäaikaiskestävyyteen sekä rakennuksen energiansäästöön ja hiilijalanjälkeen – lasitusten asentaminen on ekoteko. Haluatko sinä tulla mukaan tarjoamaan parempia koteja asiakkaillemme?

 

Etsimme nyt Lumon Suomi Oy:lle

MARKKINOINTIPÄÄLLIKKÖÄ Vantaalle

 

Markkinointipäälliköllämme on kokonaisvastuu Lumon Suomi Oy:n markkinointiviestinnästä ja sen kehittämisestä Lumon-brändin mukaisesti. Markkinointipäällikkö tekee tiivistä yhteistyötä liiketoiminnan kanssa ja kehittää proaktiivisesti markkinointiamme tarjoten erilaisia toimintamalleja liiketoiminnan tarpeeseen. Tehtävät vaihtelevat strategisen tason suunnitelmista käytännön operatiiviseen tekemiseen: markkinoinnin suunnittelu, kampanjat, kuluttajamainonta ja mediaratkaisut ovat osa markkinointipäällikön arkea. Hän toimii yhteistyössä konsernin markkinoinnin asiantuntijoiden kanssa, jalkauttaa omassa organisaatiossaan konsernin prosessit ja toimintaohjeet sekä koordinoi Suomessa ulkopuolisten kumppaneiden toimintaa. Markkinointipäällikkö raportoi työssään Lumon Suomi Oy:n maajohtajalle.

Uskomme, että viihtyisit tässä työtehtävässä, jos olet aikaansaava itsesi kehittäjä, etkä halua mennä sieltä mistä aita on matalin. Sinua kuvaa tekemisen meininki ja lupauksista kiinni pitäminen. Arvostat ihmisiä ympärilläsi ja iloitset heidänkin onnistumisistaan. Uskot vakaasti, että asenteella on väliä! Toimimme yhdessä hyvien yhteistyökumppaneittemme kanssa, joten ihan kaikkea ei tarvitse tehdä itse – aikaan saaminen on tärkeintä.

Tehtävässä menestymisen kannalta edellytämme sinulta:

– tehtävään soveltuvaa koulutusta
– alan työkokemusta B-to-C -markkinoinnista
– markkinoinnin laajaa ymmärtämistä ja digiosaamista
– hyviä yhteistyötaitoja
– paineensietokykyä ja kykyä priorisoida omaa työtä
– oma-aloitteisuutta ja positiivista asennetta
– sujuvaa suullista ja kirjallista suomen ja englanninkielen taitoa
– ymmärrystä KPI-lähtöisestä markkinoinnista ja tekemisen tehokkuuden mittaamista
– monipuolista kokemusta sisällöntuottamisesta, markkinointikanavien hallitsemisesta ja erilaisten kohderyhmien tarpeista
– matkustusvalmiutta Suomessa ja tarvittaessa muissa Lumon-maissa

Lisäksi arvostamme:

– kokemusta B2B -markkinoinnista
– kiinnostusta markkinoinnin automaatioon
– ymmärrystä hakukone- ja verkkomainonnan suunnittelusta, toteutuksesta, optimoinnista ja kehityksestä

Mitä tarjoamme sinulle?

Jokainen lumonilainen tekee merkityksellistä työtä ja työyhteisömme yhteishenki on erinomainen – tästä kertoo kolmesti vuodessa toteutettava henkilöstökyselymme. Tuemme henkilöstön työssäjaksamista Smartum-liikuntasaldolla sekä säännöllisillä virkistyspäivillä. Panostamme henkilöstömme osaamiseen ja kehittymiseen tarjoamalla koulutusmahdollisuuksia kaikille henkilöstöryhmillemme. Tarjoamme myös uusia työmahdollisuuksia sekä Suomessa että ulkomailla – noin 10% Suomessa työskentelevistä lumonilaisista vaihtoi tehtävää talon sisällä vuonna 2018. Lumonilaisena pääset seuraamaan rakennusteollisuuden ja julkisivurakentamisen kehittymistä sekä Suomessa että ulkomailla. Lumon on luotettava ja vakavarainen työnantaja – liiketoimintamme on kasvanut vuosi vuodelta kannattavasti ja hoidamme isona yrityksenä kaikki yhteiskuntavelvoitteet moitteettomasti. Visiomme on olla paras ja halutuin, myös työnantajana – tule mukaan huipputiimiin!

Mikäli tunnistit itsesi kuvauksesta, täytä hakemus palkkatoiveineen 8.9.2019 mennessä osoitteessa www.lumon.fi/rekrytointi

Mikäli haluat lisätietoja tehtävästä, ota yhteyttä: CMO Niklas Satola p. +34619017473

Osaamisalue:

Lumon Suomi Oy

Lumon on parvekejulkisivu- ja terassituotteiden myyntiin, valmistukseen ja asennukseen keskittynyt kansainvälinen konserni. Autamme asiakkaitamme viihtymään. Markkinat ja asiakkaiden vaatimukset ovat kasvaneet vuosikymmenten saatossa. Perheyritys Lumon on pystynyt edelläkävijänä vastaamaan haasteeseen ja kehittänyt haluttuja, tyylikkäitä, helppokäyttöisiä ja pitkäikäisiä tuotteita yhä laajeneville markkina-alueille. Tänään Lumon on kansainvälisesti tunnettu yritys ja haluttu merkki, johon asiakkaat ovat oppineet luottamaan.

Lumonin tuotevalikoima on laajentunut parvekelaseista lasiterasseihin, tilanjakajiin ja erilaisiin parvekejulkisivuratkaisuihin.