Nykyisen myyntipäällikkömme siirtyessä talon sisällä uusiin haasteisiin haemme nyt Lumon Suomi Oy:n kuluttajaliiketoimintaan

MYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ Kaakkois-Suomen ja Etelä-Karjalan alueelle

 

Myyntipäällikkömme vastaa myyntitiiminsä johtamisesta omalla esimerkillisellä toiminnallaan. Hän suunnittelee aktiivisesti uusasiakashankintaa, sparraa oman tiiminsä henkilöstöä kohti tavoitteita ja kehittää kokonaisvaltaisesti myyntiä luoden myös uusia kontakteja. Hänellä on kokonaisvastuu Kaakkois-Suomen ja Etelä-Karjalan alueen kuluttajamyynnin taloudellisesta toiminnasta sekä raportoinnista. Myyntitiimissä työskentelee sekä kokeneita konkareita että uusia kykyjä, joten myyntipäällikön tulee kyetä johtamaan ja kehittämään tiimiä vastaten yksilöllisesti vaihteleviin tarpeisiin. Hän toimii myös itse aktiivisesti kentällä myyjien tukena päivittäisessä toiminnassa.

Voisit olla meille oikea henkilö, mikäli viihdyt kentällä tiimisi kanssa ja nautit yhteisistä myynnillisistä onnistumisista. Olet luonteeltasi joukkueen hengenluoja ja sinulla on tästä näyttöjä. Arvostamme asennetta ja kykyäsi valmentaa tiimiäsi. Olet tavoitteellinen ja pystyt suunnittelemaan omaa ja tiimisi toimintaa systemaattisesti ja järjestelmällisesti. Rakennat ja teet yhteistyötä luontevasti myös talon sisäisten sidosryhmien kanssa. Asiakaslähtöinen toimintatapamme edellyttää joustavuutta ja mahdollisuutta matkustaa ja työskennellä myös iltaisin ja viikonloppuisin. Työssä menestymisessä sinua helpottaa asiakasosaamisen lisäksi kokemus esimiestyöstä ja paikallisen markkina-alueen tunteminen. Pääasiallinen toimipaikkasi voi olla joko Lappeenrannassa tai Kouvolassa.

Mitä tarjoamme sinulle?

Jokainen lumonilainen tekee merkityksellistä työtä ja työyhteisömme yhteishenki on erinomainen – tästä kertoo kolmesti vuodessa toteutettava henkilöstökyselymme. Tuemme henkilöstön työssäjaksamista Smartum-liikuntasaldolla sekä säännöllisillä virkistyspäivillä. Panostamme henkilöstömme osaamiseen ja kehittymiseen tarjoamalla koulutusmahdollisuuksia kaikille henkilöstöryhmillemme. Tarjoamme myös uusia työmahdollisuuksia sekä Suomessa että ulkomailla – noin 10% Suomessa työskentelevistä lumonilaisista vaihtoi tehtävää talon sisällä vuonna 2019. Lumonilaisena pääset seuraamaan rakennusteollisuuden ja julkisivurakentamisen kehittymistä sekä Suomessa että ulkomailla. Lumon on luotettava ja vakavarainen työnantaja – liiketoimintamme on kasvanut vuosi vuodelta kannattavasti ja hoidamme isona yrityksenä kaikki yhteiskuntavelvoitteet moitteettomasti. Visiomme on olla paras ja halutuin, myös työnantajana – tule mukaan huipputiimiin!

Jos koet olevasi meille sopiva henkilö ja haluat olla rakentamassa Lumon Suomi Oy:n kasvutarinaa, täytä hakemuksesi jo tänään, mutta viimeistään 4.10.2020.

Lisätiedot: aluepäällikkö Anssi Keskisaari, p. 0400552663, anssi.keskisaari@lumon.fi.

 

Lumon on suomalainen perheyritys, jonka juuret ovat Kouvolassa. Missiomme on luoda parempia koteja tarjoamalla asiakkaillemme erilaisia parveke- ja terassilasiratkaisuja. Olemme myös aidosti kansainvälinen yritys – toimimme noin 20 maassa, joista merkittävimmät markkina-alueemme ovat Pohjoismaat, Espanja ja Kanada. Konsernissa työskentelee yhteensä noin 1100 henkilöä ja yhtiön liikevaihto oli vuonna 2019 142 Me. Arvojemme mukaisesti olemme aina lähellä asiakasta, lunastamme asiakkaalle antamamme lupaukset ja rakennamme tulevaisuutta pitkäjänteisesti. Meillä on luotettavat tuotteet ja tunnistettava brändi ja pidämme koko asiakassuhteen elinkaarta omissa käsissämme myynnistä asennukseen ja lasitustuotteiden huoltoon. Lasituksilla on merkittävä vaikutus rakennuksen energiansäästöön ja hiilijalanjälkeen – lasitusten asentaminen on ekoteko. Haluatko sinä tulla mukaan tarjoamaan parempia koteja asiakkaillemme? Lue lisää www.lumon.fi

Osaamisalue: ,

Lumon Suomi Oy

Lumon on parvekejulkisivu- ja terassituotteiden myyntiin, valmistukseen ja asennukseen keskittynyt kansainvälinen konserni. Autamme asiakkaitamme viihtymään. Markkinat ja asiakkaiden vaatimukset ovat kasvaneet vuosikymmenten saatossa. Perheyritys Lumon on pystynyt edelläkävijänä vastaamaan haasteeseen ja kehittänyt haluttuja, tyylikkäitä, helppokäyttöisiä ja pitkäikäisiä tuotteita yhä laajeneville markkina-alueille. Tänään Lumon on kansainvälisesti tunnettu yritys ja haluttu merkki, johon asiakkaat ovat oppineet luottamaan.

Lumonin tuotevalikoima on laajentunut parvekelaseista lasiterasseihin, tilanjakajiin ja erilaisiin parvekejulkisivuratkaisuihin.