Tervetuloa kesätöihin Luvatalle!

Kunnossapidon kesätyöntekijänä vastaat yhdessä asentajiemme kanssa siitä, että tuotantokoneet käyvät keskeytyksettä.

Opiskelet korkeakoulussa tai ammatillisessa oppilaitoksessa, todennäköisesti joko kone- tai sähkötekniikan alalla. Työturvallisuus on sinulle itsestäänselvyys, ja sinulla saattaa olla jo voimassa oleva työturvallisuuskortti sekä aiempaa kokemusta teollisuuden kunnossapidosta. Työntekijänä olet huolellinen, yhteistyötaitoinen ja toimeen tarttuva.

Edellytämme kaikilta hakijoilta:

  • 18 vuoden ikää,
  • reipasta asennetta ja työskentelyotetta sekä
  • työturvallisuuden huomioimista kaikessa tekemisessä.

Tarjoamme reippaille ja oppimishaluisille tulevaisuuden tekijöille monipuolisia kesätöitä kunnossapidossa, tuotannossa ja tukitoiminnoissa Porin Kupariteollisuuspuistossa.

Palkkauksen suhteen noudatamme teknologiateollisuuden työehtosopimuksien mukaisia ehtoja sekä Luvatan kesätyöpalkkataulukkoa. Kesätyöpalkkaan vaikuttaa miten pitkällä opiskelusi ovat, koulutustaso (ammatillinen oppilaitos – ammattikorkeakoulu – yliopisto) sekä mahdollinen aiempi työkokemus Luvatalla.

Kesätyöhaku on avoinna 28.2.2018 asti. Käymme hakemukset läpi ja otamme yhteyttä valittuihin henkilökohtaisesti maaliskuun aikana. Kaikki hakijat saavat meiltä sähköpostia huhtikuun aikana. Lähetä hakemuksesi oheisen hakupainikkeen kautta.

Lue lisää: www.mmluvata.com

Osaamisalue: ,

Luvata

Miksi Luvatalle?

Meillä on mukavaa! Vaikka teemme töitä tosissamme, meillä vallitsee mutkaton työilmapiiri. Sinun ei tarvitse olla seppä syntyessäsi, sillä meillä työkaveria autetaan aina. Lisäksi tarjoamme sinulle ainutlaatuisen mahdollisuuden nähdä, millainen on kuparituotteiden valmistuksen maailma kansainvälisessä yrityksessä.

Lähetä tämä ystävällesi