Tervetuloa kesätöihin Luvatalle!

Tukitoimintojen kesätyöntekijänä työskentelet esimerkiksi taloushallinnon, myynnin ja markkinoinnin, laadunvalvonnan tai tietohallinnon parissa.

Opiskelet hakemaasi tehtävään soveltuvalla alalla joko korkeakoulussa tai ammatillisessa oppilaitoksessa. Sinulla saattaa olla aiempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä, mutta ennen kaikkea olet oppimishaluinen ja valmis tarttumaan tehtävään kuin tehtävään. Monipuolisesta kielitaidosta on etua etenkin myynnin ja markkinoinnin tehtävissä.

Edellytämme kaikilta hakijoilta:

  • 18 vuoden ikää,
  • reipasta asennetta ja työskentelyotetta sekä
  • työturvallisuuden huomioimista kaikessa tekemisessä.

Tarjoamme reippaille ja oppimishaluisille tulevaisuuden tekijöille monipuolisia kesätöitä tukitoiminnoissa, tuotannossa ja kunnossapidossa Porin Kupariteollisuuspuistossa.

Palkkauksen suhteen noudatamme teknologiateollisuuden työehtosopimuksien mukaisia ehtoja sekä Luvatan kesätyöpalkkataulukkoa. Kesätyöpalkkaan vaikuttaa miten pitkällä opiskelusi ovat, koulutustaso (ammatillinen oppilaitos – ammattikorkeakoulu – yliopisto) sekä mahdollinen aiempi työkokemus Luvatalla.

Kesätyöhaku on avoinna 28.2.2018 asti. Käymme hakemukset läpi ja otamme yhteyttä valittuihin henkilökohtaisesti maaliskuun aikana. Kaikki hakijat saavat meiltä sähköpostia huhtikuun aikana. Lähetä hakemuksesi oheisen hakupainikkeen kautta.

Lue lisää: www.mmluvata.com

Osaamisalue: , , ,

Luvata

Miksi Luvatalle?

Meillä on mukavaa! Vaikka teemme töitä tosissamme, meillä vallitsee mutkaton työilmapiiri. Sinun ei tarvitse olla seppä syntyessäsi, sillä meillä työkaveria autetaan aina. Lisäksi tarjoamme sinulle ainutlaatuisen mahdollisuuden nähdä, millainen on kuparituotteiden valmistuksen maailma kansainvälisessä yrityksessä.

Lähetä tämä ystävällesi