Tervetuloa kesätöihin Luvatalle!

Tuotannon kesätyöntekijänä osallistut erilaisiin kuparituotteiden valmistustehtäviin ja vastaat omalta osaltasi siitä, että asiakkaamme saa laadukkaita tuotteita oikeaan aikaan.

Opiskelet todennäköisesti teknistä alaa joko ammatillisessa oppilaitoksessa tai korkeakoulussa, ja olet valmis tekemään vuorotyötä. Sinulla saattaa olla jo valmiiksi työturvallisuuskortti, trukkiajolupa tai nosturikäytön pätevyys sekä työkokemusta teollisuudesta. Ennen kaikkea olet halukas oppimaan uutta, ahkera ja kaikenlaisten ihmisten kanssa toimeen tuleva.

Edellytämme kaikilta hakijoilta:

  • 18 vuoden ikää,
  • reipasta asennetta ja työskentelyotetta sekä
  • työturvallisuuden huomioimista kaikessa tekemisessä.

Tarjoamme reippaille ja oppimishaluisille tulevaisuuden tekijöille monipuolisia kesätöitä tuotannossa, kunnossapidossa ja tukitoiminnoissa Porin Kupariteollisuuspuistossa.

Palkkauksen suhteen noudatamme teknologiateollisuuden työehtosopimuksien mukaisia ehtoja sekä Luvatan kesätyöpalkkataulukkoa. Kesätyöpalkkaan vaikuttaa miten pitkällä opiskelusi ovat, koulutustaso (ammatillinen oppilaitos – ammattikorkeakoulu – yliopisto) sekä mahdollinen aiempi työkokemus Luvatalla.

Kesätyöhaku on avoinna 28.2.2018 asti. Käymme hakemukset läpi ja otamme yhteyttä valittuihin henkilökohtaisesti maaliskuun aikana. Kaikki hakijat saavat meiltä sähköpostia huhtikuun aikana. Lähetä hakemuksesi oheisen hakupainikkeen kautta.

Lue lisää: www.mmluvata.com

Osaamisalue:

Luvata

Miksi Luvatalle?

Meillä on mukavaa! Vaikka teemme töitä tosissamme, meillä vallitsee mutkaton työilmapiiri. Sinun ei tarvitse olla seppä syntyessäsi, sillä meillä työkaveria autetaan aina. Lisäksi tarjoamme sinulle ainutlaatuisen mahdollisuuden nähdä, millainen on kuparituotteiden valmistuksen maailma kansainvälisessä yrityksessä.

Lähetä tämä ystävällesi