Palmia Oy

Virastomestareita valtionhallinnon palveluihin

  • Sijainti Helsinki
  • Julkaistu 23.02.2023, 15:00
  • Suljettu 01.04.2023, 0:46
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Virastomestareita valtionhallinnon palveluihin

Tule mukaan tuottamaan Suomen parasta virastopalvelua korkean profiilin valtionhallinnon kohteisiin! Meillä on paikka juuri sinulle, jolle asiakaspalvelu on sydämenasia ja hommat sujuvat tiimissä työskennellen.

Työtehtävät

Virastomestarina työpäiväsi ovat hyvällä tavalla vauhtia täynnä. Ne pitävät sisällään monipuolisia asiakaspalvelu-, koordinointi- ja toimistotehtäviä, kuten kokoustilojen valmisteluun ja ylläpitoon liittyviä tehtäviä sekä av-tekniikan käyttöä. Pääset huolehtimaan monikanavaisesta asiakaspalvelusta, kun varmistat arjen sujumisen yhdessä asiakkaan henkilökunnan kanssa. Töitä pääset siis tekemään hyvällä meiningillä sekä itsenäisesti että tiimissä. Osa työtehtävistäsi on liikkuvia, jolloin saat käyttöösi yrityksen auton.

Tehtävä on vakituinen ja työt tapahtuvat pääosin virka-aikana ma-pe klo 8-16. Työpaikka sijaitsee Helsingin keskusta-alueella erinomaisten kulkuyhteyksien varrella. 

Millaista tyyppiä etsimme?

Tehtävämme on sinulle oikea, kun sinulta löytyy erinomaiset asiakaspalvelu- ja vuorovaikutustaidot sekä aktiivinen ote työasioihin. Ymmärrät ja osaat käyttää av-laitteita, ja hallitset suomen kielen lisäksi englannin ja ruotsin kielen taidon. Etsimme sinua, joka on itsenäiseen työhön kykenevä joukkuepelaaja. 

Nuhteeton tausta on edellytys tehtävässä aloittamiseen, sillä tehtävään valituille henkilöille tehdään turvallisuusselvitys.

Miksi meille?

Tarjoamme sinulle vakituisen työn luotettavan ja ihmislähtöisen työnantajan palveluksessa. Virastomestarina pääset tekemään monipuolisia työtehtäviä upeassa työympäristössä keskeisellä paikalla. Sinua odottavat meillä ammattitaitoiset työkaverit ja esihenkilöt, joilta saat tarvittavan tuen. Pääset osaksi osaavaa porukkaa, jossa vastuusi ja työnkuvasi kehittyvät yhdessä osaamisesi rinnalla!

Palkkasi perustuu meillä AVAINTA ry:n työehtosopimukseen (AVAINTES), jossa on muun muassa runsaat lomakertymät (pitkänlinjan konkarilla jopa 7,5 viikkoa vuodessa). Tarjoamme myös työsuhde-etuna Epassin, jota voit käyttää työmatka-, liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointipalveluihin.

Kiinnostuitko?

Mikäli tunnistit itsesi ja kiinnostuit, jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuajan kuluessa ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Hakeminen on helppoa ja nopeaa! Jos sinulla on CV valmiina, hakemuksen tekoon ei kauaa aikaa tuhraannu.

Lisätietoja tehtävästä antaa mahdollinen tuleva esihenkilösi, Jonathan Ahlfors, numerosta 040 631 6219. Parhaiten tavoitat Jonathanin maanantaista perjantaihin klo 12-15.

Voit myös tutustua meihin tarkemmin tsekkaamalla Työnantajalupauksemme sekä Turvallisuuspalvelut työpaikkana.

Osaamisalue:

Palmia Oy

Palmia

Olemme siivous-, kiinteistö-, turvallisuus- ja ruokapalveluja tarjoava suomalainen yritys. Palveluillamme on Avainlippu ja maksamme veromme Suomeen. Tyytyväisiä asiakkaitamme ovat julkiset toimijat, yhteisöt ja yritykset. Palvelemme mm. toimistotiloissa, oppilaitoksissa, päiväkodeissa, sairaaloissa, vanhusten palvelutaloissa lounasravintoloissa, juhlatiloissa, yleisötapahtumissa, liikennevälineissä – kaikkiaan yli 1 000 kohteessa eri puolilla Etelä-Suomea.

Palmia on tyytyväisten ihmisten työpaikka.

  • Monimuotoisessa yrityksessämme työskentelee noin 2 200 palmialaista, joukossa yli 50 eri kansallisuutta. Teemme arjen palvelutyötä, jonka jälki näkyy ja tuntuu.
  • Meillä olet osa kouluttavaa, kehittyvää ja monipuolista työyhteisöä, jossa avautuu urapolkumahdollisuuksia säännöllisesti.

Meillä on tarjolla.

  • Monipuolisesti erilaisia työtehtäviä arjen palvelutyöstä esimies- ja asiantuntijatehtäviin. Meillä voit työskennellä sijaisuuksissa, osa-aikaisesti tai kokoaikaisesti.
  • Avainta-työsopimus, jossa on keskimääräistä paremmat ilta-, yö- ja viikonloppulisät sekä runsaat lomaedut.
  • ePassi, jonka avulla valitset itse hyvinvointi-, liikunta-, kulttuuri- ja työsuhdematkaeduista mieleisesi.

Tule meille jättämään oma kädenjälkesi.