Olemme pieni-suuri yhtiö, tarpeeksi pieni, että työkaverit voi oppia tuntemaan, mutta riittävän suuri, että uraa voi rakentaa. Olemme Suomen suurin ja konsernimme on Euroopan johtava työpaikkatarviketoimittaja B4B-markkinassa. Työllistämme 25 maassa ympäri maailmaa yli 9.000 henkilöä. Suomessa lyrecolaisia on noin 170, olemme vahvalla kasvukäyrällä ja tutkitusti* alan paras jo useita vuosia.

AVOIN HAKEMUS

Eikö avoinna olevista paikoista löytynyt sopivaa? Voit jättää tästä avoimen hakemuksen ja meillä on jo valmiiksi tietosi, jos sopiva paikka ilmaantuu. Kerro hakemuksessasi millaiset tehtävät sinua innostavat sekä mitä taitoja toisit mukanasi.

Meillä pärjäävät yleensä henkilöt, jotka ovat oma-aloitteisia, yhteistyökykyisiä ja joilla on palava halu kehittää omaa osaamistaan. Lisäksi odotamme työntekijöiltämme kykyä itsenäiseen työhön ja uusiin haasteisiin heittäytymistä. Konsernikielenä meillä on englanti ja Suomessa käytämme tietysti suomea, joten näiden molempien kielten hallintaa tarvitaan lähes joka tehtävässä.

Olemme myyntiyhtiö, myyntitehtävissä meillä työskentelee noin 70 henkilöä, joten useimmiten paikkoja löytyy myynnin parista. Aina silloin tällöin haemme myös ammattilaisia tuotehallintaan, talousosastolle ja varastolle.

Myymme tuotteita, joita jokainen yritys tarvitsee ja käyttää. Helpotamme asiakkaan arkea, tarjoamalla paitsi laajan tuotevalikoiman myös laadukkaan palvelun. Olemme vahvassa kasvussa sekä kehitämme jatkuvasti työvälineitä ja –prosesseja emoyhtiömme tukemana. Meille vihreät arvot ovat tärkeitä ja kannamme tunnollisesti yhteiskuntavastuuta mm. konsernimme oman avustusohjelman kautta kehittyvissä maissa.

Työ alkaa aina kattavalla perehdytyksellä eikä se siihen lopu vaan apua ja tukea saa jatkossakin kollegoilta sekä koko organisaatiolta. Meillä saa kysyä ja haastaa! Toimipisteemme sijaitsee Vantaalla Aviapoliksen alueella.

Jätä avoin hakemus täyttämällä sähköinen hakulomake.

 

www.lyrecosuomi.fi
Working Together for Tomorrow

*) Taloustutkimus Oy: Vuosittainen Toimisto –tutkimus

Osaamisalue: , ,