Olemme pieni-suuri yhtiö, tarpeeksi pieni, että työkaverit voi oppia tuntemaan, mutta riittävän suuri, että uraa voi rakentaa. Olemme Suomen suurin ja konsernimme on Euroopan johtava työpaikkatarviketoimittaja B4B-markkinassa. Työllistämme 25 maassa ympäri maailmaa yli 9.000 henkilöä. Suomessa lyrecolaisia on noin 170, olemme vahvalla kasvukäyrällä ja tutkitusti* alan paras jo useita vuosia.

 

Ovatko opiskelusi siinä vaiheessa, että olet etsimässä työharjoittelupaikkaa?  Tarjoamme

Markkinoinnin opiskelijoille harjoittelupaikkaa Pääkaupunkiseudulla

 

Etsimme harjoittelijaa moninaisiin markkinoinnin tehtäviin esim. sisällön luominen/rikastaminen (product/marketing content), inbound ja outbound –markkinoinnin ideoiminen/toteutus, tuotteiden kuvaaminen ja kuvankäsittely, tuotekyselyt, tuotetietojen ylläpito jne. Saatat päästä myös mukaan meillä meneillään olevaan mittavaa muutosohjelmaan, jonka avulla pystymme vastaamaan entistä paremmin asiakkaidemme tarpeisiin. Tehtävän tarkempi sisältö määritellään hakijan osaamisen ja kiinnostuksenkohteiden mukaan.

Markkinointitiimissämme työskentelee 20 henkeä mitä erilaisimmissa markkinoinnin tehtävissä, joka vastaa useista markkinointimixin osa-alueista (7P) mm. tuote- ja palveluvalikoimasta, hinnoittelusta, toimittajasuhteista ja markkinointiviestinnästä. Lyreco myy tuotteita, joita jokainen yritys tarvitsee ja käyttää. Helpotamme asiakkaan arkea, tarjoamalla paitsi laajan tuotevalikoiman myös laadukkaan palvelun.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja haastavan harjoittelupaikan kansainvälisessä ja innovatiivisessa työympäristössä. Teemme koulutussopimuksen 3-4 kuukaudeksi. Harjoitteluun sisältyy luonnollisesti lounas. Toimipaikkasi on pääkonttorissamme Vantaalla.

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa Talent Acquisition Specialist Heidi Lindberg 010 5001 356 tai heidi.lindberg(at)lyreco.com.

Hae tehtävään lähettämällä hakemuksesi sähköpostitse heidi.lindberg(at)lyreco.com.

 

www.lyrecosuomi.fi

Working Together for Tomorrow

*) Taloustutkimus Oy: Vuosittainen Toimisto –tutkimus

Osaamisalue: