Saariselkä Ski & Sport Resort Oy

Sähköasentaja / Hiihtokeskustyöntekijä

  • Sijainti Inari
  • Julkaistu 02.03.2024, 0:00
  • Haku päättyy 29.08.2024, 23:59
  • 29.08.2024, 23:59

Sähköasentaja / Hiihtokeskustyöntekijä

Sähköasentaja / Hiihtokeskustyöntekijä, Saariselkä Ski & Sport Resort Oy, Inari

Onko laskettelu sinulle intohimo – viihdytkö parhaiten lumella ja puhtaassa luonnossa? Haluaisitko tehdä töitä samanhenkisessä työporukassa? Miltä kuulostaisi viettää vapaapäiväsi suksilla tai laudalla Euroopan pohjoisimmassa hiihtokeskuksessa?

Hiihtokausi Saariselällä alkaa marraskuun lopulla ja kestää toukokuulle & kesän pyöräkausi kestää kesäkuusta syyskuuhun. Toiminta-ala, työympäristö ja työyhteisö on kansainvälinen, yhteisöllinen & kehitysorientoitunut. Perheyritys Saariselkä Ski & Sport Resortiin kuuluu rinnetoiminnot, vuokraamo, ravintola Liegg Láávu, sekä hiihtokoulu. Nyt etsimme uusia jäseniä meidän työporukkaan!

Sähköasentajana tehtäviisi sisältyy sähköinfran kehitys, huolto ja rakennus hiihtokeskuksessa (valaistus, koneet, lumetus, hissit, lämmitysjärjestelmät). Osallistut myös muihin hiihtokeskuksen tehtäviin omien toiveidesi mukaisesti, esim. lumetus, rinnehuolto, Ski Patrol. Roolissasi työskentelet hyvin itsenäisesti hiihtokeskuksen ainoana sähköasentajana, ja pääset samalla osallistumaan Euroopan pohjoisimman hiihtokeskuksen kehitykseen. Työaika on sekoitus aamu-, päivä- ja iltavuoroja, sillä tiettyjä huoltotoimenpiteitä ei voi suorittaa aukioloaikojen puitteissa.

Etsimme vakituista työntekijää, joka voisi aloittaa työt kevään/alkukesän aikana. Otamme kuitenkin huomioon myös hakemukset määräaikaiseen työsuhteeseen.

Odotamme sinulta:
-Englannin kielen taitoa
-Kykyä työskennellä osana tiimiä ja itsenäisesti
-Aiempaa kokemusta/koulutusta sähköasennustöistä, jotta voit työskennellä ja etsiä tietoa itsenäisesti
-Oppimis- ja kehitysdraivia
-Oma-aloitteisuutta, vastuullisuutta ja joustavuutta
-Ratkaisukeskeisyyttä & paineensietokykyä
-Asiakaspalveluhenkisyyttä

Muu kokemus ja koulutus (kielitaito, tekninen koulutus, esimieskokemus) katsotaan eduksesi. Työtehtäviä on mahdollista räätälöidä taitojesi ja kiinnostuksesi mukaan myös muihin keskuksen tehtäviin.

Työntekijänämme saat käyttöösi monipuoliset henkilöstöedut, ja pystymme tarjoamaan rajallisen määrän jaettua majoitusta tai avustamaan soveltuvan majoituksen löytämisessä.

Hae pikaisesti, sillä paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Palkkaus:Katso kuvaus
Työkokemus:1-5 vuotta
Työ alkaa:Katso kuvaus
Työn kesto:yli 12 kuukautta
Työaika:kokoaikatyö
Yhteystiedot:Fanni Katajamaa, fanni.katajamaa@skisaariselka.fi
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: