Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.

 

Etsimme reipasta, itseohjautuvaa, positiivista ja asiakaspalvelutaitoista henkilöä asiakaspalvelutehtäviin grillikioskille Raumalle. Tehtävässä hoidat grillikioskin asiakaspalvelutehtäviä motivoituneessa ja mukavassa työyhteisössä. Työtä tehdään viikonloppuisin kolmessa vaihtelevassa vuorossa (aamu, päivä, ilta), joten työ soveltuu erinomaisesti esimerkiksi opiskelijalle. Palkkaus on TES mukainen. Tehtävä on aluksi määräaikainen, mutta mahdollisuus pidempään työsuhteeseen on olemassa.

Lisätietoja tehtävästä antaa ManpowerGroupin Sourcing konsultti Hannu Pelli (040 193 0347). Haethan tehtävään pikaisesti, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. 

Hae tätä työpaikkaa: tai kopioi linkki ja liitä selaimen osoiteriville: https://www.manpower.fi/fin/tyon-haku/tyo/07f97fac-9266-436b-a7ce-32de7fbd1beb

Osaamisalue: ,