Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.

 

Haemme pitkäaikaiselle yhteistyöasiakkaallemme nyt innokasta ja toimeen tarttuvaa

HR-koordinaattoria

Vantaalle määräaikaiseen työsuhteeseen. Kyseessä on vanhempainvapaasijaisuus, jonka arvioitu kesto on tällä hetkellä tammikuun 2020 loppuun, mutta voi mahdollisesti jatkua pidempään. Työsuhde solmitaan valitun henkilön ja Manpowerin kesken, mutta työskentelet täysipäiväisesti asiakkaamme tiloissa. Työsuhde alkaa mahdollisimman pian, sopimuksen mukaan.

HR-koordinaattorin roolissa tuet esimiehiä sekä henkilöstöä mm. koulutuksiin, rekrytointiin sekä viestintään liittyvissä asioissa. Työpäiväsi koostuu mm. seuraavista asioista:

– Koulutuskalenterin suunnittelu, organisointi, toteutus sekä raportointi
– Rekrytointi-ilmoitusten suunnittelu, julkaisu ja rekrytointiprosessissa esimiesten tukeminen
– Verkkokurssiympäristön hallinnointi ja pääkäyttäjänä toimiminen
– Työnantajamielikuvan kehittäminen
– Sisäinen viestintä mm. intra, henkilöstölehti, kuukausikirje
– Henkilöstökyselyiden toteuttaminen ja raportointi
– Prosessien kehittäminen
– HR-järjestelmän pääkäyttäjänä toimiminen

Tuotat sujuvaa tekstiä, koostat visuaalisesti selkeitä materiaaleja sekä myös käännät englanninkielisiä materiaaleja. Työssä menestyminen edellyttää itsenäistä työotetta, erinomaisia vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja sekä halua kehittää henkilöstön osaamista. Haluamme jatkuvasti kehittää toimintaamme ja työskentelytapojamme ja tätä kautta pääset vaikuttamaan myös omaan työhösi.

OLETKO ETSIMÄMME HENKILÖ?

Edellytämme sinulta aiempaa kokemusta henkilöstöhallinnon, erityisesti rekrytoinnin tehtävistä ja HR-alan koulutusta. Todella tärkeää on reipas, proaktiivinen asenne ja aito motivaatio toimia tärkeänä osana HR-tiimiä. Lisäksi olet työssäsi suunnitelmallinen ja osaat esittää asiasi vakuuttavasti sekä ymmärrät luottamuksen arvon. Tarvitset työssäsi myös sujuvaa kirjallista ja suullista suomen ja englannin kielten taitoa.

Jos sinulta löytyy kokemusta henkilöstöhallinnon tehtävistä, saatat olla etsimämme henkilö. Tärkeintä on kuitenkin halu oppia uutta ja kehittää toimintaamme. Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta sekä hallitset hyvin MS Office -ohjelmat ja muita erilaisia järjestelmiä mm. verkkokoulutusjärjestelmän ja HR-järjestelmän. Eduksi katsomme kokemuksen osaamisen kehittämisestä.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää mahdollisimman rekisteröidyllä CV:lläsi painamalla ilmoituksessa olevaa ”Hae”-painiketta Manpowerin sivulla. Haastattelut aloitetaan välittömästi jo hakuajan puitteissa. Lisätietoja tehtävästä antavat Manpowerin Recruitment Consultant Suvi Väänänen (suvi.vaananen@manpowergroup.fi) ja Recruitment Consultant Laura Parviainen (laura.parviainen@manpowergroup.fi).

Hae tätä työpaikkaa: tai kopioi linkki ja liitä selaimen osoiteriville: https://www.manpower.fi/fin/tyon-haku/tyo/984d04c0-5566-41c7-86fb-9f9c20163556

Osaamisalue: ,