SoloTop Oy on osa Wermundsen-konsernia. Wermundsen-konserniin kuuluu myös yrityksiä teknisen kaupan sekä sähkötekniikan alalta. Solotop Oy:n missiona on olla kaupan ja elintarviketeollisuuden kokonaisvaltainen luottotoimittaja.

Etsimme vauhdikkaaseen ja aktiiviseen ammattilaisjoukkoomme

HUOLTOTEKNIKKOA

toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Helsinkiin.

Jos olet reipas ja asiakaspalveluhenkinen laitehuollon ammattilainen, riennät mielelläsi apuun asiakkaalle huoltotarpeiden ilmetessä ja toimit reiluna tiimikaverina kollegoillesi, saatat olla etsimämme henkilö.

Tehtävässäsi vastaat oma-aloitteisesti ja joustavasti asiakkaalla olevien laitteidemme huollosta ja korjaamisesta. Tyypillisin työskentelyalueesi on pääkaupunkiseudulla ja ajoittain vähän sen ulkopuolella. Pääasiallinen työaikasi on perinteisten toimistotyöaikojen mukainen.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

  • aikaisempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä ja/tai soveltuvaa toisen asteen tutkintoa
  • erinomaista suomen kielen taitoa
  • aktiivista ja oma-aloitteista asiakaspalveluasennetta
  • sekä B-ajokorttia.

Luemme eduksi työturvallisuus- ja tulityökortin sekä toimialakokemuksen.

Jotta sinä viihtyisit porukassamme, tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen mielenkiintoisissa työtehtävissä, kilpailukykyiset edut, kattavan perehdytyksen ja ison tiimin tuen.

Kiinnostuitko? Toteutamme haun yhteistyössä Manpowerin kanssa, joten HAE tehtävään pian osoitteessa www.manpower.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Consultantit Maria Kaukonen, maria.kaukonen@manpowergroup.fi ja Laura Parviainen, laura.parviainen@manpowergroup.fi.

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä. Vuosittain rekrytoimme yli kolme miljoonaa ihmistä vakinaisiin ja määräaikaisiin tehtäviin ja tarjoamme kattavia henkilöstöalan palveluja. Manpowerilla on yli 3500 toimistoa 80 maassa. Suomessa palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Olemme asiantuntijasi muuttuvassa työmaailmassa. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.

Hae tätä työpaikkaa: tai kopioi linkki ja liitä selaimen osoiteriville: https://www.manpower.fi/fin/tyon-haku/tyo/827c3ff2-e9dc-4c94-a40d-999c53ca41bc

Osaamisalue: , ,