Inchcape is a leading, international automotive distributor and retailer. We are present in 32 national markets including UK and Europe, Russia, Australasia, Asia, Africa and South America and operate as a key strategic partner to the world’s foremost premium and luxury car brands. Inchcape has been listed on the London Stock Exchange since 1958, is headquartered in London and employs 18,700 people. The group turnover in 2018 was £9.3bn. Inchcape Motors Finland operates in the distribution business of Jaguar Land Rover and Mazda in Finland and in Baltics. Inchcape Motors Finland employs 33 people with high level of expertise and passion for cars.

 

Nyt sinulla on mahdollisuus päästä osaksi pientä ja toimivaa taloushallinnon tiimiä, sillä etsimme Vantaalle akuuttiin tarpeeseemme kokenutta ja energistä

TILINPÄÄTÖSTAITOISTA KIRJANPITÄJÄÄ vakituiseen työsuhteeseen.

Tehtäviisi kuuluu kuukausittainen kirjanpito, täsmäytykset, käyttöomaisuuskirjanpito ja muut monipuoliset yrityksen sisäiset kirjanpidon tehtävät. Arvostamme lisäksi vahvaa asiakaspalveluosaamistasi ja SAP-käyttökokemus katsotaan eduksi.

Odotamme sinulta
– vähintään 3-5 vuoden työkokemusta kirjanpidon tehtävistä
– oma-aloitteisuutta, joustavuutta ja itsenäistä työotetta
– valmiutta palvella sekä sisäisiä että ulkoisia asiakkaita positiivisella asenteella
– erinomaista suomen ja englannin kielen taitoa
– tarkkuutta ja huolellisuutta numeroiden kanssa sekä vahvaa Excel-osaamista.

Tarjoamme vakituisen työn vauhdikkaassa ja huumorintajuisessa työympäristössä, jossa kaikki puhaltavat yhteen hiileen, eikä kukaan niuhota turhasta. Pääset myös nauttimaan kattavista ja monipuolisista eduistamme.

Oletko sinä tämä asiantunteva kirjanpidon ammattilainen? Jos vastasit Kyllä, niin hae paikkaa välittömästi, sillä paikka täytetään HETI soveltuvan henkilön löydyttyä.

Toteutamme haun yhteistyössä Manpowerin kanssa, joten rekisteröi cv:si ja täytä hakemus osoitteessa www.manpower.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Consultant Maria Kaukonen, maria.kaukonen@manpowergroup.fi.

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.

Hae tätä työpaikkaa: tai kopioi linkki ja liitä selaimen osoiteriville: https://www.manpower.fi/fin/tyon-haku/tyo/b6270e60-1d5a-47d5-9095-89a73d50ddc2

Osaamisalue: ,