Framery is a pioneer and leading company in manufacturing and developing soundproof private spaces that enable and reinforce happiness and productivity in workplaces. Our award-winning design products solve the noise problem in the open office, making work more efficient and the employees more satisfied. The hi-tech solution is proven right by dozens of world’s leading brands who are our repeat customers. Framery is one of the fastest-growing companies in Finland (Deloitte Technology Fast 50 #2 Finland ‘17) with a revenue rising to about 40 million euros in 2017 from 5.1 million in 2015. Our aim is to continue to grow even bigger in the near future. Happiness creates success. Framery creates happiness. Haluaisitko työskennellä työympäristössä, missä työnantajalle on erityisen tärkeää työntekijöiden hyvinvointi? Nautitko aktiivisesta työnkuvasta, missä vallitsee tekemisen meininki hyvää positiivista ilmapiiriä unohtamatta? Onko sinulle tärkeätä työ, missä näet konkreettisesti oman työsi jäljen? Listaa voisi jatkaa loputtomiin, mutta jos edellä mainitut kohdat osuivat ja upposivat niin älä jätä tätä tilaisuutta hyödyntämättä!

 

HAUSSA KOKOONPANOTYÖNTEKIJÖITÄ

Frameryn huikea kasvutarina jatkuu ja tästä johtuen etsimmekin työtä pelkäämättömiä joukkuepelureita Sarankulmassa sijaitsevaan tuotannon tiimiin monipuolisiin kokoonpanotehtäviin. Kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa ja video enemmän kuin tuhat kuvaa, joten katso itse alla olevan videon kautta minkä takia Framery on tällä hetkellä erityisen suosittu ja arvostettu työnantaja:

https://www.youtube.com/watch?v=eYGbfP2phao

Frameryn tuotteet ovat korkean kotimaisuusasteen omaavia alansa huippua niin teknisen laadun kuin designinkin osalta ja Frameryn ”puhelinkopit” ovatkin tuttu näky kansainvälisesti tunnettujen yritysten toimitiloissa ympäri maailmaa. Kokoonpanotyö itsessään sisältää monipuolisia työtehtäviä niin pareittain kuin itsenäisesti. Tuotteiden laatu on ensisijaisen tärkeää ja tästä johtuen etsimme henkilöitä jotka kykenevät erityiseen huolellisuuteen ja tarkkuuteen myös nopeatempoisessa työssä. Työnkuva itsessään on aktiivinen ja siinä ollaan paljon jalkojen päällä, josta johtuen hyvä fyysinen kunto on eduksi tehtävän suorittamisessa. Työtilat ovat itsessään yksi tärkeimmistä tekijöistä työviihtyvyyden kannalta ja työskentely Framerylla onkin kokonaisuudessaan siistiä sisätyötä tilojen avaruuden, valoisuuden ja ilmavuuden vuoksi. Tilat ovat yhteydessä suoraan muihin viihtyisiin toimitiloihin joka tekee Frameryn työympäristöstä erittäin miellyttävän ja uniikin.

Eduksi katsomme aiemman kokemuksen kokoonpanotyöstä tai muusta käsillä tekemisestä, mutta se ei ole välttämätöntä. Etsimme erityisesti positiivisen Can Do! asenteen omaavia Tekijöitä, jotka ymmärtävät yksilön työsuorituksen merkityksen lopputuloksen kannalta ja joilla on muutama vuosi kokemusta työelämästä. Voimassa oleva työturvallisuuskortti ja trukinajotaito katsotaan eduiksi.

Etsimme tällä hetkellä Framerylle myös sähköpuolesta kiinnostuneita osaajia, joten jos sinulla on aitoa kiinnostusta sähköiseen ympäristöön ja takataskusta löytyy sähkötyöturvallisuuskortti, niin tämä on mahdollisuutesi päästä osaksi Frameryn huippuporukkaa!

Työ on kokopäiväinen ja työvuorot sijoittuvat arkisin klo 6 – 22 välille. Työ alkaa heti / sopimuksen mukaan toistaiseksi voimassa olevana vuokratyösuhteena, jonka jälkeen on mahdollisuus vakinaiseen työsuhteeseen ja bonusmalliin. Rekrytointiprosessissa edenneiden hakijoiden osalta tarkistamme suositukset vähintään yhdeltä aiemmalta työnantajalta.

Kasvavana ja kehittyvänä yrityksenä Framery voi tarjota sinulle mielekkään työn alansa ykköstuotteiden parissa sekä hyvät kasvunäkymät ammatilliseen urakehitykseen. Framery tarjoaa myös kattavat henkilöstöedut, joita ovat muun muassa laadukkaat työvaatteet, edullinen omakustannehintainen henkilöstökahvio sekä saunaosaston vapaa käyttö.

Hae tehtävää heti, sillä paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä! Kysy lisää Rekrytointikonsultti Laura Toikkaselta p. 040 185 6438 tai Hannu Pelliltä p. 040 193 0347

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.

Hae tätä työpaikkaa: tai kopioi linkki ja liitä selaimen osoiteriville: https://www.manpower.fi/fin/tyon-haku/tyo/9d84c8a6-01c1-4c5a-86a4-e7923e72a787

Osaamisalue: , ,