Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.

 

Haemme asiakkaallemme Vaasaan

NÄPPÄRÄSORMISIA NIITTAAJIA 

Tehtävässäsi asettelet pieniä metalliosia niittausautomaattiin, joka sitten hoitaa varsinaisen niittauksen. Tehtävä ei ole fyysisesti raskas ja tärkeintä onkin, että olet näppärä käsistäsi, tarkka ja huolellinen. Käsityötausta tai käsillä tekemisen kokemus antaa hyvät valmiudet tehtävään. Kokemus voi olla aiemmasta työstä tai vaikkapa käsityöharrastuksesta. Katsomme eduksi teknisen taustan tai työkokemuksen teollisuudesta. 

Työ on monipuolinen ja tehtävän sisältö räätälöidään valittavan henkilön osaamisen mukaan. Sinut perehdytetään työhön ja niittausautomaatin hoidossa saat tehtävää varten kuvalliset ohjeet. Pärjäät työssä hyvin kun sinulta löytyy sujuvat yhteistyötaidot, reipas ja omatoiminen työote sekä kyky seurata tarkasti kuvallisia ohjeita.

Työ alkaa asiakkaan tarpeesta riippuen, mahdollisesti vasta loppuvuodesta. 

Tarjoamme sinulle siistit ja viihtyisät työtilat ja mukavan työyhteisön, sekä Manpowerin täyden tuen kaikissa työsuhteeseen liittyvissä asioissa. Työ on aluksi määräaikainen 6kk, jonka jälkeen yritys on halukas pitkiin työsuhteisiin.

Toimi nopeasti! Haastattelemme tehtävään mahdollisimman nopeasti asiakkaan tarpeesta riippuen. 

Hae tehtävää viimeistään 4.10.2019 mennessä www.manpower.fi -sivujen kautta rekisteröitymällä hakijaksi ja painamalla Hae-painiketta. Lisätietoja tehtävästä antaa Manpowerilta rekrytointikonsultti Susanna Määttä arkisin 9-17 välillä numerossa 040 183 8301 tai sähköpostitse susanna.maatta@manpowergroup.fi

Hae tätä työpaikkaa: tai kopioi linkki ja liitä selaimen osoiteriville: https://www.manpower.fi/fin/tyon-haku/tyo/dedad03a-7eb6-4658-ac95-634e6fbfba8e

Osaamisalue: , ,