Satakunnan Yritystili Oy on Satakunnan alueella toimiva auktorisoitu tilitoimisto, jonka omistaa Satakunnan Yrittäjät ry. Satakunnan Yritystili Oy palvelee asiakkaitaan kaikissa taloushallintoon liittyvissä kysymyksissä.

Satakunnan Yritystilin toiminta alkoi jo 1940-luvulla yhdistyksen liiketoimintayksikkönä. Yritys muutettiin osakeyhtiömuotoon vuonna 1991 ja tällä hetkellä sen palveluksessa on 17 henkilöä. Satakunnan Yritystili hoitaa Satakunnan Yrittäjien tili-, vero- ja työsuhdeneuvontaa. Toimimme pääasiassa Satakunnan alueella, mutta palvelemme asiakkaita myös ympäri Suomea. Haluamme toimia paikallisesti ja tämän vuoksi meillä on toimipisteet Porissa ja Noormarkussa.

Satakunnan Yritystili Oy – PALVELU- JA ASIAKKUUSVASTAAVA

Etsimme Satakunnan Yritystili Oy:lle tilinpäätöstaitoista palvelu- ja asiakkuusvastaavaa vakituiseen työsuhteeseen.

Tehtäväsi tulee painottumaan asiakkaiden ja yrittäjäjäsenten neuvonnan, asiakkuuksien/palveluiden kehittämisen, taloushallinnon tehtävien sekä verotukseen liittyvien asioiden ympärille.

Omaat palveluhenkisen ja positiivisen asenteen. Työskentelyotteeltasi olet oma-aloitteinen ja erilaisten ihmisten kanssa toimiminen on sinulle luontevaa. Toivomme sinun pystyvän ottamaan vastuuta sekä kasvamaan yrityksessä luottotekijän rooliin.

Odotamme sinulta:

– palveluhenkisyyttä ja selkeää ulosantia

– tilinpäätöstaitoa (myös veroilmoitukset, viranomaisraportoinnit)

– kokemusta monipuolisista taloushallinnon tehtävistä

– kykyä ja halua omaksua erilaisia taloushallinnon järjestelmiä

– itsenäistä ja oma-aloitteista työotetta

– kykyä työskennellä ja tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa

– tarkkuutta ja järjestelmällisyyttä

– joustavuutta

– kokemusta tilitoimistotyöskentelystä

Satakunnan Yritystili Oy kannustaa henkilökuntaansa jatkuvasti kehittämään itseään, joten etsimämme henkilö on myös motivoitunut kehittymään.

Tarjoamme mm. mielenkiintoisen työn, kivan työympäristön, mukavat ja avuliaat työkaverit, kilpailukykyisen palkan sekä mahdollisuuden kehittää ammatillista osaamista.

Jätä hakemus heti – sillä paikka tullaan täyttämään heti sopivan henkilön löydyttyä. Aloitamme henkilöiden haastattelun tehtävään mahdollisimman nopeasti. Lisää tietoa tehtävästä antaa ManpowerGroupin Rekrytointikonsultti Esko Saurio (esko.saurio@manpowergroup.fi 040 6472 205) & Hannu Pelli (hannu.pelli@manpowergroup.fi 040 193 0347)

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta.

Osaamisalue: ,