ManpowerGroup® on henkilöstö- ja työvoimaratkaisujen sekä ulkoistettujen palveluratkaisujen asiantuntija, kehittäjä ja tuottaja. Yhtiö työllistää joka päivä 600 000 ihmistä eri osaamisalueilla ja toimialoilla 80 maassa. Manpower®, Experis®, Right Management® ja ManpowerGroup® Solutions palvelevat 400 000 asiakasorganisaatiota tarjoamalla niiden muuttuviin työvoimatarpeisiin kattavan valikoiman HR-ratkaisuja – henkilöstövuokrauksesta rekrytointiin ja ulkoistetuista palveluratkaisuista uramuutospalveluihin. Pohjoismaissa ja Baltiassa yhtiö on markkinajohtaja. Vuonna 2018 ManpowerGroup on valittu kahdeksannen kerran World’s Most Ethical Companies® -listalle sekä yhdeksi Fortune’s Most Admired Companies -yhtiöksi.

 

Nyt etsimme sinua  

SALES & MARKETING TRAINEE

myynnin ja markkinoinnin tukitehtäviin viideksi kuukaudeksi.

Meillä pääset tutustumaan kokonaisvaltaisesti markkinoinnin ja myynnin yhteiseen tekemiseen. Toivomme, että pääsisit aloittamaan tiimissämme mahdollisimman pian, jo syyskuun alkupuolella.

Minkälaisia tehtäviä tarjoamme?
Työskentelet myynnin tukena monipuolisissa tehtävissä, kuten tarjousten kirjaamisessa, liidien käsittelyssä, asiakastyytyväisyyskyselyiden koordinoinnissa sekä asiakastietojen ylläpitoon liittyvissä tehtävissä. Markkinoinnissa painopiste on markkinoinnin automaatiossa, liidituotannossa sekä niihin liittyvissä järjestelmissä ja prosesseissa. Tehtäviisi kuuluu myös paljon muita koordinointi- ja raportointitehtäviä. Sinulla on mahdollisuus vaikuttaa työnkuvaasi kiinnostuksesi ja aikaisemman kokemuksesi pohjalta.

Olet etsimämme henkilö, jos olet
– ammattikorkeakoulu-  tai korkeakouluopiskelija, esimerkiksi opintojesi loppusuoralla oleva liiketalouden opiskelija  
– hallitset hyvin MS Office työkalut ja opit nopeasti käyttämään uusia järjestelmiä
– pystyt suomen kielen lisäksi ilmaisemaan itseäsi myös englannin kielellä niin suullisesti kuin kirjallisesti
– oma-aloitteinen, reipas ja kehityshaluinen tiimityöskentelijä

Tarjoamme sinulle
– perusteellisen perehdytyksen ja osaavan tiimin tuen
– mahdollisuuden hankkia arvokasta työkokemusta monipuolisessa roolissa
– tilaisuuden kasvattaa kokemustasi modernin markkinointiviestinnän parissa
– hyvät verkostoitumismahdollisuudet
– mukavan työyhteisön ja mahdollisuuden päästä tutustumaan suureen organisaatioon
– kokopäiväisen harjoittelupaikan viideksi kuukaudeksi
– harjoittelupalkkion 500 € /kk sekä lounasedun
– tukea työllistymisessä harjoittelun jälkeen; käytössäsi on koko ManpowerGroupin työpaikkatarjonta sekä ammattirekrytoijat ja urakonsultit.

Kiinnostuitko? Voit tutustua harjoittelijoidemme työhön mm. blogissamme

Hae tehtävää rekisteröidyllä CV:llä mahdollisimman pian, klikkaamalla HAE-painiketta. Lisätietoa tehtävästä saat Miia Elolta puhelimitse 12-13.8 klo.12.00-13.00 numerosta 0405754261, sekä sähköpostitse miia.elo@manpowergroup.fi.

 

Hae tätä työpaikkaa: tai kopioi linkki ja liitä selaimen osoiteriville: https://www.manpower.fi/fin/tyon-haku/tyo/4431b622-3c41-43e0-87cd-176d098b1528

Osaamisalue: , , , ,