Oletko asiakaspalveluhenkinen persoona, jolla on ymmärrystä teollisuuden alalta ja joka kykenee työskentelemään niin tiimeissä kuin itsenäisesti jättäen asiakkaat hyvälle tuulelle asiakaspalvelutilanteen jälkeen? Haluatko pitkäaikaisen työpaikan vakavaraisessa suomalaisessa teollisuusalan perheyrityksessä kilpailukykyisellä palkalla ja eduilla? Onko intohimonasi etsiä parhaat ratkaisut asiakkaan tarpeisiin ja luoda pysyviä asiakassuhteita?

Yllä olevat asiat tiivistyvät tekijään etsiessämme Asiakkaallemme TEKNISTÄ MYYJÄÄ Tampereelle.

Tehtäväsi sisältää myyntityötä, asiakaspalvelutehtäviä sekä teknistä neuvontaa myymälässä. Kykenet tuomaan omalla persoonallasi ja tekemiselläsi asiakkaille markkinoiden parasta asiakaspalvelua, unohtamatta asiakaslähtöistä myyntihenkisyyttä ja ratkaisulähtöisyyttä. Takaat omalla toiminnallasi sujuvan yhteistyön niin asiakkaiden, oman toimipisteesi kuin muidenkin sidosryhmien välillä. Osallistut myös myymälähyllyjen täydentämiseen, inventointiin ja muuhun ylläpitoon yhdessä toimipisteen muun henkilökunnan kanssa.

Hakijoilta toivomme teollisuuden ja teknisen kaupan tuntemusta sekä teknisen/kaupallisen alan koulutusta. Olethan myös luonnostasi joukkuepelaaja, sillä tulet toimimaan tärkeänä osana teknistä myyntitiimiä. Arvostamme työntekijässä tarkkuuttaa ja joustavuutta sekä iloista ja motivoitunutta asennetta.

Eduksi – joskaan ei välttämättömäksi – katsomme aikaisemman kokemuksen teknisen/kaupallisen/asiakaspalvelun aloilta. Tehtävä vaatii sujuvaa suomen suullista – ja kirjallista taitoa.

Tarjoamme sinulle pitkäaikaisen työsuhteen ja mahdollisuuden kehittyä alan rautaiseksi ammattilaiseksi suurella ja tunnetulla toimijalla. Työajat tehtävässä ovat maanantaista perjantaihin toimipisteen aukioloaikojen mukaisesti. Tulet työskentelemään kolmessa eri toimipisteessä Tampereen alueella. Tehtävä on ensi alkuun vuokratyösuhde ManpowerGroupin kautta, mutta mikäli työ kohtaa tekijän on mahdollisuus suoraan talon kirjoille siirtymiseen.

Kiinnostuitko? Hae tehtävään niin pian kuin mahdollista, sillä paikat täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja saat ManpowerGroupin rekrytointikonsultti Elina Ruhalta numerosta 040 627 8528 tai sähköpostitse osoitteesta elina.ruha@manpowergroup.fi

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta.

Osaamisalue: , ,