Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.

 

Onko metalliala jossain määrin tuttu, mutta sinulla olisi intoa laajentaa osaamistasi? Olet ehkä opiskellut alaa, tai vaikkapa työskennellyt koneistajana, mutta kaipaisit uusia haasteita? Ehkä insinööriopinnot ovat loppusuoralla ja on aika hakeutua työelämään täysipainoisesti.

Etsimme metalliteollisuudessa toimivalle asiakasyrityksellemme

Tuotannon Ohjaaja Vaasaan

Tehtävässä toimit tuotantopäällikön alaisuudessa ja toimenkuvaasi kuuluu hyvän työjärjestyksen ylläpito tuotannossa. Vastaat töiden tehokkaasta ja aikataulun mukaisesta toteutuksesta. Käytännössä hoidat tilausten käsittelyä ja materiaaliostoja, teet resurssisuunnittelua ja tarkkailet kapasiteetin tehokasta käyttöä, toisin sanoen varmistat hyvän toimitusvarmuuden.

Työssä tarvitset uteliaisuutta oppia uutta ja toimeen tarttuvaa asennetta. Et kompastu liiaksi näpertelemään yksityiskohtia vaan hahmotat suurempia kokonaisuuksia, katse tulevaan suunnattuna. Tulet toimeen suomen kielellä, muu kielitaito on tehtävässä eduksi. IT-taitosi ovat ajan tasalla, tulet toimeen toiminnan- ja tuotannonohjausjärjestelmien kanssa. Osaat lukea piirustuksia. Ympärilläsi on rento, hyvän huumorin pieni työyhteisö. Tehtävässä saat osaamisesi mukaisen palkkauksen ja kiinnostuksesi mukaan voi tulevaisuus tuoda myös ammatillisen kasvun mahdollisuuksia.

Hae tehtävää heti, haastatteluja toteutetaan jo hakuaikana. Viimeinen hakupäivä on tiistai 9.9. Kysy halutessasi lisätietoja ManpowerGroup Oy:n Recruitment Consultant Kirsi Palomäki +358443357576 tai kirsi.palomaki@manpowergroup.fi

Hae tätä työpaikkaa: tai kopioi linkki ja liitä selaimen osoiteriville: https://www.manpower.fi/fin/tyon-haku/tyo/ecdc7214-3f63-4a20-984f-bbf8a674a620

Osaamisalue: , ,