Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.

 
C – KORTIN OMAAVAT HEADS UP!
 
Etsimme reipasta ja toimeen tarttuvaa henkilöä kuorma-auton kuljettajan tehtäviin Turun seudulle vastaamaan vaihtolavakuljetuksista.
 
Etsimämme tekijä on ahkera, positiivinen ja hyvän motivaation omaava itseohjautuva henkilö. Sinulla ei tee tiukkaa pysyä aikataulussa ja omaat turvallisen ajotyylin. Voit olla joko kokenut konkari tai vastavalmistunut kuljettaja, sillä tarjoamme hyvän perehdytyksen tehtäviin.
 
Tarjoamme
Kotimaisen työnantajan
Motivoituneen tiimin ja työyhteisön tuen
Mahdollisuuden saada jalkaa oven väliin alalle
 
HUOM! Tehtävään hakevilta tulee löytyä voimassa oleva ammattiajolupa sekä C-kortti. Palkkaus TES:n mukaan. Tehtävä on aluksi määräaikainen, mutta mahdollisuus pidempään työsuhteeseen on olemassa.
 
Lisätietoja tehtävästä antaa ManpowerGroupin Sourcing konsultti Hannu Pelli (040 193 0347). Haethan tehtävään pikaisesti, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. 

Hae tätä työpaikkaa: tai kopioi linkki ja liitä selaimen osoiteriville: https://www.manpower.fi/fin/tyon-haku/tyo/dc561e84-f10b-4375-a305-89be48745b61

Osaamisalue: , ,