Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.

 

Oletko reippaalla asenteella ja korkealla työmotivaatiolla varustettu tekijä, joka nauttii aktiivisesta työnkuvasta? Koetko olevasi parhaimmillasi ympäristössä, missä sinun ei tarvitse istua saman työpöydän ääressä yhdeksästä viiteen pyörittäen Excel kaavioita? Jos vastauksesi on edellisiin kohtiin kyllä, niin tämä työpaikka voi olla sinun näytön paikkasi!

Haemme asiakkaallemme ahkeria VARASTOTYÖNTEKIJÖITÄ Tampereelle.

Haemme ahkeria positiivisen asenteen omaavia varastotyöntekijöitä vaihteleviin varaston ja logistiikan tehtäviin pientavaran vastaanottoon ja hyllytykseen. Tehtävissä pääset työskentelemään varaston tehtävien parissa hyvällä energialla varustetussa työyhteisössä. Voit olla joko kokemusta kartuttanut varastoalan konkari tai vasta ensimmäiset askeleet työurallaan ottanut tulevaisuuden superstara, sillä tässä tehtävässä onnistuminen vaatii ennen kaikkea ahkeraa työotetta, halua oppia sekä työtä pelkäämätöntä asennetta!

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
– Aktiivista ja itsenäistä työotetta
– Tarkkuutta ja järjestelmällisyyttä
– Positiivisuutta ja yhteistyökykyjä
– Työtä pelkäämätöntä asennetta
– Suomen kielen taitoa

Eduksi katsomme:
– Logistiikan tutkinnon
– Kokemuksen varastotyöstä
– Kokemusta WMS varastojärjestelmästä

Työsuhteet ovat 0 – tuntisopimuksia ja työtuntien määrä vaihtelee asiakkaan tarpeiden mukaan. Tämä on erinomainen tilaisuus saada jalkaa oven väliin varastoalan töiden puolesta ja näyttää oma osaamisensa varastoalan ammattilaisten joukossa!

Lähetäthän hakemuksesi www.manpower.fi -sivujen kautta rekisteröitymällä hakijaksi ja painamalla Hae-painiketta. Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten olethan nopea hakemuksesi kanssa!

Lisätietoja tehtävästä antaa Manpowerilta Hannu Pelli numerossa 040 193 0347 tai sähköpostilla hannu.pelli@manpowergroup.fi

Hae tätä työpaikkaa: tai kopioi linkki ja liitä selaimen osoiteriville: https://www.manpower.fi/fin/tyon-haku/tyo/a1d23960-c02d-4186-ac73-77b3bbaf37ab

Osaamisalue: , ,