Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.

 

OP Ryhmän kehittäessä palveluitaan entisestään haemme nyt YRITYSASIAKASNEUVOJIA Pohjola Vakuutus Oy:lle vakuutuspalveluihin Tampereelle Inbound palvelukeskukseen lokakuun aloitukseen.

Yritysasiakasneuvojana tehtävänäsi on tuottaa erinomaista asiakaspalvelua laadukkaalla ja sujuvalla ongelmanratkaisulla ja myyntityöllä. Hoidat erilaisia asiakaskohtaamisia, kartoitat yritysasiakkaiden tarpeita ja hyödynnät monipuolisesti asiakaspalvelun eri sähköisiä kanavia (puhelin, sposti, chat). Tehtävässä pyrit omalla tekemiselläsi luomaan erinomaisia asiakaspalvelukokemuksia yritysasiakkaille ja tarjoamaan juuri heidän tarpeisiinsa soveltuvia ratkaisuja loisteliaalla asiakaspalvelulla ja myyntityöllä.

Millaisia tekijöitä etsimme?

Yritysasiakasneuvojiltamme odotamme aktiivista ja tavoitehakuista otetta työhön, sekä halukkuutta tuottaa loisteliasta asiakaspalvelua yhdistettynä asiakaslähtöiseen myyntiin. Suhtaudut ennakkoluulottomasti ja rohkeasti kaikenlaisiin asiakaskohtaamisiin ja pyrit aina löytämään parhaan kokonaisratkaisun asiakkaalle kerralla kuntoon – periaatteella. Sinulla on aito kiinnostus asiakaspalvelua ja asiakkaiden pulmien ratkaisua kohtaan ja haluat asiakaskeskeisen B2B myynnin olevan osa työtäsi. Eduksi katsomme aikaisemman kokemuksen B2B – asiakaspalvelusta ja myynnistä.

Tilannetaju, asiakkaan aito kuunteleminen sekä pelisilmä ovat olennaisia asioita tehtävän suorittamisessa. Kykenet itsenäiseen työhön ja omaat oma – aloitteisen asenteen omaksuen helposti uudet asiat ja tuotekokonaisuudet. Et murru tiukkojenkaan asiakasneuvottelujen edessä ja kykenet pitämään useista naruista kiinni samanaikaisesti. Uskomme, että hyvin toimiva ja iloinen työympäristö näkyy myös asiakkaiden suuntaan, joten etsimme henkilöitä jotka omaavat positiivisen asenteen hyvillä tiimityöskentelytaidoilla!

Kielitaidon osalta vaadimme sujuvaa suomen kielen taitoa niin suullisesti kuin kirjallisesti. Tämän lisäksi palvelemme asiakkaitamme myös englannin ja ruotsin kielellä, joten kielitaito on ehdoton etu, tosin ei välttämättömyys.

Mitä me tarjoamme sinulle?

Tarjoamme kokopäiväisen, mielenkiintoisen ja haastavan tehtävän innostavassa tiimissä, jonka toiminnassa korostuu hyvä yhteishenki, tiedon jakaminen sekä tiimikavereiden kannustaminen. Saat kattavan perehdytyksen sekä esimiehesi ja kollegoidesi tuen työllesi.

Työsuhde solmitaan aluksi ManpowerGroup Oy:n kanssa toistaiseksi voimassa olevana sopimuksena. Osaaville ja motivoituneille tekijöille on kuitenkin aina tarvetta, jonka johdosta työsuhteen jatkuessa on mahdollisuus päästä suoraan Pohjola Vakuutuksen kirjoille vakituiseen työsuhteeseen.

Kaikkien edelleen esiteltävien hakijoiden luottotiedot tarkistetaan prosessin edetessä. Aiempi maksuhäiriömerkintä on este tehtävään valitsemiselle.

Työ alkaa kattavalla kymmenen viikon perehdytysjaksolla lokakuun aikana.  Työajat tehtävässä ovat kolmessa alkavassa vuorossa maanantaista perjantaihin 08 – 18 välillä ja työpaikan sijainti on Tampereen Hervannassa.

Kiinnostuitko?

Hae tehtävään viimeistään 15.09.2019 rekisteröimällä CV:si osoitteessa www.manpower.fi. Suosittelemme jättämään kuitenkin hakemuksen niin pian kuin mahdollista, sillä paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisätietoa tehtävästä antaa Sourcing Konsultti Hannu Pelli p. 040 193 0347.

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys

Hae tätä työpaikkaa: tai kopioi linkki ja liitä selaimen osoiteriville: https://www.manpower.fi/fin/tyon-haku/tyo/51d55602-62fe-4e37-b6cc-ceea88d015f2

Osaamisalue: , , , ,