ManpowerGroup Solutions Customer Experiences työllistää 500 asiakaspalvelun ja myynnin ammattilaista Imatralla, Joensuussa, Jyväskylässä, Tampereella ja Turussa. Tarjoamme monipuolisia työtehtäviä asiakaskohtaamisten maailmassa ja edustamme sekä kotimaisia että kansainvälisiä huippubrändejä eri toimialoilta. Pidämme huolta asiakasyritystemme asiakkaista varmistaen heille aina parhaat palvelut, osaamisen hyödyntää niitä, sekä kokonaisvaltaisen tyytyväisyyden. Työskentelemme monikanavaisesti palvellen asiakkaita puhelimitse, sähköpostitse sekä chatin välityksellä. Laadukkaat myynnilliset asiakaskohtaamiset ovat meille sydämen asia.

 

Haluatko kerryttää kesällä arvokasta työkokemusta ja saada startin omalle urapolullesi? Meiltä Mämppäriltä saat mahdollisuuden tähän ja lisäksi pääset nauttimaan joustavista työajoista ja takuuvarmasta palkasta.

Etsimme työkavereita myyntitiimiin Jyväskylän toimipisteeseemme.

Työt alkavat joustavasti toukokuussa palkallisella koulutusjaksolla ja kestävät pääasiassa elokuun loppuun. Kesän aikana pääset kehittymään alan asiantuntijaksi ja myynnin ammattilaiseksi. Meillä työskentelet vakuutus- ja sähköalan kansainvälisten huippubrändien parissa, ja työtä tehdään rehellisesti ja rennolla fiiliksellä. Työ on monipuolista, sillä samaa tuotetta ei myydä jatkuvasti, vaan eri kampanjat ja tuotteet tuovat työhön vaihtelua.

Toivomme sinulta

Toivomme sinulta positiivista ja oppimishaluista asennetta. Tekemällähän oppii ja me opetamme sinut tekemään! Aiempaa kokemusta myynnistä et tarvitse, eivätkä koulutustaustasi tai työhistoriasi estä tämän työn tekemistä. Me autamme ja tuemme sinua jatkuvasti – tärkeintä on, että sinulla on intoa ja rohkeutta lähteä tekemään tätä työtä.

Mitä sinä saat

Saat joustavat työajat, joten voit itse räätälöidä työpäiväsi sinulle sopivaksi. Jokaiselta tunnilta saat vähintään 10 euron tuntipalkan ja tietysti bonusta omaan suoriutumiseesi perustuen. Ansiot voivat olla keskimäärin 13-14 euroa tunnilta ja parhaimmillaan jopa 20 euroa tunnilta. Työkavereiksesi saat alan ammattilaisia, jotka haluavat jakaa omaa osaamistaan. Koko tiimin tuki ja yhdessä työskentely ovat meillä arkipäivää ja ne auttavat saavuttamaan asetetut tavoitteet päivästä toiseen.

Ennen kaikkea meiltä saat huikean startin urapolullesi ja työkokemusta, josta on vain ja ainoastaan hyötyä! Kuulostaako tämä sinun kesätyöpaikaltasi? Hae viimeistään 30.4. osoitteessa manpower.fi

Jos jokin jäi vielä askarruttamaan niin soittele rekrytointitiimillemme puh. 040 652 8810 arkisin klo 9-15 välillä tai laita viestiä osoitteeseen fi.mpgs.cx.rekrytointi@manpowergroup.fi. Autamme mielellämme!

ManpowerGroup Solutions Customer Experiences on mukana Vastuullinen kesäduuni 2019 –kampanjassa!

Löydät somesta toimistomme meininkiä, käy tutustumassa:

https://www.facebook.com/mgsCustomerExperiences/

https://www.instagram.com/mgs_customer_experiences/

Hae tätä työpaikkaa: tai kopioi linkki ja liitä selaimen osoiteriville: https://www.manpower.fi/fin/tyon-haku/tyo/49d0c0ef-3529-49ff-acf6-c7647ebd6253

Osaamisalue: , , , ,