ManpowerGroup Solutions Customer Experiences työllistää 500 asiakaspalvelun ja myynnin ammattilaista Imatralla, Joensuussa, Jyväskylässä, Tampereella ja Turussa. Tarjoamme monipuolisia työtehtäviä asiakaskohtaamisten maailmassa ja edustamme sekä kotimaisia että kansainvälisiä huippubrändejä eri toimialoilta. Pidämme huolta asiakasyritystemme asiakkaista varmistaen heille aina parhaat palvelut, osaamisen hyödyntää niitä, sekä kokonaisvaltaisen tyytyväisyyden. Työskentelemme monikanavaisesti palvellen asiakkaita puhelimitse, sähköpostitse sekä chatin välityksellä. Laadukkaat myynnilliset asiakaskohtaamiset ovat meille sydämen asia.

 

Etsitkö uusia haasteita työelämässä ja arvostat joustavia työaikoja sekä huippuluokan työyhteisöä? Haluatko päästä haastamaan itseäsi ja kehittymään myynnin maailmassa maailmanluokan valmennuksessa? Me haluamme tarjota sinulle mahdollisuuden kehittymiseen ja arvokkaan työkokemuksen saamiseen

 

Etsimme joukkoomme innokkaita työkavereita myyntitiimiimme Jyväskylään

 

Työssä pääset kehittymään myynnin ammattilaiseksi vakuutus- tai sähkömyynnin parissa. Yritys, jonka vakuutustuotteita myymme, on kansainvälinen ja vakavarainen vakuutusyhtiö, jolla on jo vankka asiakaskunta Suomessa. Sähkötuotteiden osalta kyseessä on tuttu kotimainen toimittaja. Erilaiset kampanjat ja tuotteet varmistavat sen, että työ on taatusti monipuolista.

 

Toivomme sinulta

Toivomme sinulta ennen kaikkea positiivista ja oppimishaluista asennetta. Aiempaa kokemusta myynnistä et tarvitse, eivätkä koulutustaustasi tai työhistoriasi estä tämän työn tekemistä. Tekemällä oppii, ja me autamme ja tuemme sinua jatkuvasti joka päiväisessä työssäsi. Tärkeintä on, että sinulla on intoa ja rohkeutta lähteä tätä työtä tekemään.

 

Mitä sinä saat

Saat vakituisen työn, jossa sinulla on joustavat työajat ja mahdollisuus räätälöidä työpäiväsi sinulle sopivaksi. Jokaiselta tunnilta saat vähintään 10 euron tuntipalkan ja tietysti bonusta omaan suoriutumiseesi perustuen. Ansiot voivat olla keskimäärin 13-14 euroa tunnilta ja parhaimmillaan jopa 20 euroa tunnilta.

Mahdollistamme kehittymisesi ja menestyksesi valmentajien monipuolisella myyntikoulutuksella. Meillä tekijät ovat alan ammattilaisia, jotka haluavat jakaa osaamistaan. Koko tiimin tuki ja yhdessä työskentely ovat meillä arkipäivää ja auttavat saavuttamaan asetetut tavoitteet päivästä toiseen. Usko itseesi, niin mekin uskomme sinuun! 

 

Jos sinulla jäi jotain kysyttävää, voit soitella Service Manager Marko Hänniselle arkisin klo 12-16, puh. 040 6311 995. Rekrytointitiimimme auttaa sinua mielellään rekrytointiprosessin etenemiseen liittyvissä kysymyksissä, cc.rekrytointi@manpowergroup.fi tai puh. 040 652 8810. 

 

Kiinnostuitko? Hae tehtävään viimeistään 19.5.2019 osoitteessa manpower.fi

 

Löydät somesta toimistomme meininkiä sekä myös myyjiemme kuulumisia, käy tutustumassa:

 

https://www.facebook.com/mgsCustomerExperiences/

https://www.instagram.com/mgs_customer_experiences/

 

Hae tätä työpaikkaa: tai kopioi linkki ja liitä selaimen osoiteriville: https://www.manpower.fi/fin/tyon-haku/tyo/48ae56c9-0ca9-4ecb-bae3-a1ecf14bfe94

Osaamisalue: , , , ,