Mäntsälän kunta

Erityisluokanopettajia (2)

  • Sijainti Mäntsälä
  • Julkaistu 04.08.2022, 16:00
  • Suljettu 22.08.2022, 16:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Erityisluokanopettajia (2)

Mäntsälän kunta etsii kahta erityisluokanopettajaa (402213 ja 402239) vakituiseen virkasuhteeseen 1.9.2022 alkaen. Virkojen sijoituspaikka on tehtävän alkaessa Hepolan koulu.

Etsimme työstään innostunutta ja uuteen uteliaasti suhtautuvia erityisluokanopettajia pedagogisille tukiluokille (palvelevat kaikkia Mäntsälän kunnan oppilaita).Hepolassa pääset kehittämään sekä omaa työtäsi että pedagogisten tukiluokkien toimintaa. Työsi tukena on kannustava ja ratkaisukeskeinen moniammatillinen työyhteisö. Meillä työskennellään yhdessä lasten ja nuorten oppimisen sekä kasvun tueksi arvostaen jokaisen työyhteisön jäsenen osaamista. Osallisuus, vaikuttaminen sekä kuulluksi tuleminen ovat Hepolassa keskeisiä asioita oli kyseessä sitten lapsi, nuori tai aikuinen. Toimimme lapsilähtöisesti ja arvostamme vankkaa pedagogista osaamista sekä positiivista ja ratkaisukeskeistä työotetta. 

Odotamme sinulta vastuullisuutta, joustavuutta, hyviä vuorovaikutustaitoja ja valmiutta yhteisopettajuuteen. Edellytämme opetussuunnitelman mukaista pedagogista osaamista sekä hyviä ryhmänhallintataitoja ja -ideoita. 

Hepolan koulu sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Mäntsälässä, alle 10 min. kävelymatkan päässä juna-asemalta. Hepolan koulussa opiskelee noin 170 oppilasta tuen eri asteilla.  Aikuisia Hepolassa on eri työtehtävissä yli 50. 

Tutustu ihmeessä Mäntsälän kouluihin osoitteessa https://www.mantsala.fi/kasvatus-ja-opetus/perusopetus/koulut/.   Hepolan koulusta lisätietoja: https://urly.fi/2zsW 

Kelpoisuusvaatimukset määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksesta annetun asetuksen 986/98 mukaan.  Alkuperäiset kelpoisuuden osoittavat tutkintotodistukset esitetään ja niistä jätetään kopiot mahdollisen haastattelun yhteydessä.  Muodollisesti kelpoisten hakijoiden puuttuessa voidaan tehtävä täyttää määräaikaisesti.

Valitun on esitettävä lain nro 504/2002 mukainen rekisteriote ja hyväksyttävä todistus terveydentilastaan.  

Koeaika kuusi kuukautta. 

Palkkaus OVTES:n mukaisesti.  

Tehtäviä haetaan sähköisesti osoitteessa https://www.mantsala.fi/yrittaminen-ja-tyo/tyollisyyspalvelut/avoimet-tyopaikat/

Hakuaika päättyy 22.8.2022 klo 16.00.

 Lisätietoja: rehtori Taina Ahonen, puh.  040 314 5320 tai sähköpostilla etunimi.sukunimi@mantsala.fi.

 

Osaamisalue:

Mäntsälän kunta

Luonnonläheinen Mäntsälä on mahdollisuuksien kunta asua ja yrittää toimivien liikenneyhteyksien varrella. www.mantsala.fi