Luonnonläheinen Mäntsälä on lähes 21 000 asukkaan kehittyvä kunta Keski-Uudellamaalla erinomaisten liikenneyhteyksien varrella. Mäntsälän kunta on viime vuosina panostanut voimakkaasti talo- ja infra-rakentamiseen luoden hyvät mahdollisuudet asua ja yrittää Mäntsälässä. Tulevaisuudessa palvelujamme kehitetään edelleen ja Mäntsälän talonrakennusinvestoinnit ovat vuosina 2019 – 2024 n.50 miljoonaa euroa koostuen vesiliikuntakeskuksen sekä koulujen- ja päiväkotien uudisrakentamisista ja peruskorjauksista.

Etsimme

Tekniset palvelut toimialalle aloitteellista ja innovatiivista hankesuunnittelijaa.  Sinulla on merkittävä rooli tulevien hankkeiden eri vaiheissa ja erinomainen näköalapaikka kunnan rakennuttamisorganisaatiossa. Toimit suunnittelu- ja rakennuttamispalvelut-yksikössä, joka vastaa kunnan investointihankkeiden suunnittelusta ja talorakennushankkeiden rakennuttamisesta.

Vahvalla asiantuntijuudellasi vastaat kunnan toimitilojen tarveselvitysten ja hankesuunnitelmien laadinnasta, sekä osallistut hankkeiden koordinointiin ja konsulttitöiden ohjaukseen. Tarvittaessa toimit rakennushankkeen työturvallisuuskoordinaattorina.

Arvostamme vuorovaikutus- ja   yhteistyötaitoja eri sidosryhmien kanssa sekä taitoja sujuvan tekstin tuottamiseen ja kuvallisen aineiston luomiseen. Toimit rakennuttamispäällikön sijaisena ja tarvittaessa esittelet asiantuntijana  suunnitelmia ja selvityksiä sidosryhmille ja kunnan organisaatiolle.

Hyvän työilmapiirin ylläpitäminen on meille yhteinen, arvokas asia.

Suunnittelu- ja hankintakokemus julkisista talonrakennushankkeista ja rakentamistalouden seurannasta on tässä tehtävässä etu. Työvälineinä ovat AutoCad LT + ArkLT-sovellus ja olemme siirtyneet Microsoft Office-365 sovelluksen käyttöön.

Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva tekninen korkeakoulututkinto tai teknisessä opistossa suoritettu rakennusinsinöörin tai rakennusarkkitehdin tutkinto. Hakijalta edellytetään tehtävän vaatimaa työkokemusta, satunnaista oman auton käyttömahdollisuutta, sekä hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa.

Tehtävässä on kuuden kuukauden koeaika. Valitun tulee koeaikana esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Palkkaus on TS:n mukainen.

Hakuaika päättyy 9.9.2019 klo 16.00. Tehtävään haetaan sähköisesti osoitteessa www.mantsala.fi -> Avoimet työpaikat

Lisätietoja tehtävästä antaa tuleva esimiehesi rakennuttamispäällikkö Pertti Palmroos, puh 040 314 5431; pertti.palmroos@mantsala.fi  tai tekninen johtaja Mika Pynttäri, puh 040 314 5934; mika.pynttari@mantsala.fi

Haastattelut, joihin haastateltavat kutsutaan erikseen 13.9.2019 mennessä, järjestetään Mäntsälän kunnantalolla.

Osaamisalue:

Mäntsälän kunta

Luonnonläheinen Mäntsälä on mahdollisuuksien kunta asua ja yrittää toimivien liikenneyhteyksien varrella. www.mantsala.fi