Mäntsälän kunta

Kokki ja muut ateriapalvelujen työntekijät

  • Sijainti Mäntsälä
  • Julkaistu 21.03.2023, 12:00
  • Suljettu 10.04.2023, 16:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Kokki ja muut ateriapalvelujen työntekijät

Mäntsälä on vireä ja vehmas kunta, jossa eletään turvallista, ihmisenkokoista arkea sujuvien palveluiden, monipuolisten vapaa-ajan mahdollisuuksien ja kätevien liikenneyhteyksien äärellä. Kunnan keskeiset arvot ovat turvallisuus, osallistava yhteisöllisyys ja vastuullinen, kehittävä vire. Haluamme olla parhaan arjen paikkakunta, jossa on hyvä elää ja työskennellä.

Mäntsälän kunnan ateriapalvelut hakevat joukkoonsa vakituiseen, kokoaikaiseen työsuhteeseen kokkia Hyökännummen koulu- ja päiväkodille. Koulu sijaitsee Kellokoskella, myös lähellä Tuusulaa ja Järvenpäätä, n. 18 km Mäntsälän keskustasta.

Ateria- ja puhtauspalvelujen yksiköitä on eri puolella kuntaa n. 30. Mäntsälän kunta tuottaa palvelut omana toimintanaan. Organisaatiossamme työskentelee erilaisissa työtehtävissä yhteensä n. 85 henkilöä. Työ alkaa kevään 2023 aikana tai heti tehtävään sopivan henkilön löydyttyä.

Edellytämme sinulta ateriapalvelujen ammattitutkintoa ja hyvää suomen kielen suullista taitoa. Työokemuksesi suurtalouskeittiöllä auttaa Sinua suoriutumaan tehtävässäsi mahdollisimman hyvin. Aterioita valmistetaan keittiöllä päivittäin n. 500. Arvostat hyvää työilmapiiriä sekä haluat toimia aina asiakkaan ja oman tiimisi parhaaksi. Olet osa 4 hengen tiimiä. Kannat vastuuta itsenäisesti, toimit hymyssä suin ja omaat hyvän palveluasenteen. Olet halukas kehittymään ja oppimaan uutta. Työhösi kuuluu aterioiden valmistus, astiahuolto ja keittiön siisteydestä huolehtiminen. Työturvallisuudesta ja omavalvonnasta huolehtiminen on osa päivittäistä työtäsi. Sinulta löytyy hygieniapassi, oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi. 

Kunta on savuton sekä tuoksuton työnantaja.

Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n (Kunnallisen virka- ja työehtosopimuksen) mukaisesti.

Tehtävässä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Hakuaika päättyy 10.4.2023 klo 16:00

Tehtävään haetaan sähköisesti osoitteessa www.mantsala.fi / Avoimet työpaikat.

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Palvelupäällikkö Terhi Kerttula: terhi.kerttula@mantsala.fi puh. 040 314 5567

Tuotantovastaava Terhi Marttinen: terhi.marttinen@mantsala.fi puh. 040  314 6055

Osaamisalue:

Mäntsälän kunta

Luonnonläheinen Mäntsälä on mahdollisuuksien kunta asua ja yrittää toimivien liikenneyhteyksien varrella. www.mantsala.fi