Hyökännummen koulussa on haettavana koulunkäynnin- ja iltapäivätoiminnanohjaajan määräaikainen työsuhde ajalle 16.9.2019 – 29.5.2020. Työaika on 35h/vko koulun työaikoina.  Työaika on pääsääntöisesti klo 9.00 – 16.00 välillä, mutta voi vaihdella tarpeen mukaan klo 17.00 saakka.  Työhön kuuluu koulunkäynninohjaajana toimiminen perusopetuksen luokissa (1 – 6 luokat)  sekä iltapäiväohjaajana toiminen koulun iltapäivätoiminnassa. 

Hakijalta toivotaan hyviä  vuorovaikutus-, yhteistyö- ja tiimityötaitoja sekä joustavuutta ja oma-aloitteisuutta.  Kelpoisuusvaatimuksena on koulunkäynnin ja aamu- ja iltapäivätoiminnan ohjauksen tai lähihoitajan tutkinto tai muu vastaava koulutus. Alkuperäiset kelpoisuuden osoittavat tutkintotodistukset esitetään ja niistä jätetään kopiot mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Tehtävään valitun on esitettävä nähtäväksi lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote ennen työtehtävässä aloittamista.

Tehtävän täytössä noudatetaan kolmen kuukauden koeaikaa. Palkka ja työsuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen perusteella. 

Hyökännummen koulu sijaitsee Etelä-Mäntsälässä lähellä Tuusulan kunnan rajaa. Lisätietoja koulusta  https://peda.net/mantsala/hk

Tehtävää haetaan sähköisesti osoitteessa https://www.mantsala.fi/avoimet-tyopaikat. 

Hakuaika päättyy 4.9.2019 klo 16.00. 

Lisätietoja: Hyökännummen koulun rehtori Hanna Oresmaa p. 040 3145 348, sähköposti etunimi.sukunimi@mantsala.fi

Osaamisalue:

Mäntsälän kunta

Luonnonläheinen Mäntsälä on mahdollisuuksien kunta asua ja yrittää toimivien liikenneyhteyksien varrella. www.mantsala.fi