Luonnonläheinen Mäntsälä on lähes 21 000 asukkaan kunta Keski-Uudellamaalla erinomaisten liikenneyhteyksien varrella.  Kunnan Tekninen ja elinvoimapalvelut vastaa investointihankkeiden suunnittelusta ja toteutuksesta sekä talonrakennushankkeiden rakennuttamisesta, ateria- ja puhtauspalveluista, kunnan toimitiloista sekä kuntatekniikan ja liikuntapaikkojen, puistojen ja yleisten alueiden rakentamisesta ja hoidosta sekä kuntakehityspalveluista, maaseutupalveluista ja työllisyys ja kotouttamispalveluista. Meitä on palvelualueella tällä hetkellä noin kaksisataa ammattilaista palvelemassa kuntalaisia.

Haemme Tekninen ja elinvoimapalveluihin KUNTATEKNIIKAN PÄÄLLIKKÖÄ 1.2.2022 alkaen/sopimuksen mukaan

Toistaiseksi voimassa olevassa virassa vastaat kuntatekniikan tulosalueesta vuorovaikutteisesti asukkaiden ja yhteisöjen kanssa päämääränä infrastruktuurin toimivuus. Kuntatekniikan tulosalue on noin 20 hengen yksikkö, jonka vuosittainen käyttötalous on noin 2,6 M€ ja vuosittaiset investoinnit 2 – 5 M€.

Tulosalueen tehtäviin kuuluu mm. kadunpitäjän lainmukaiset tehtävät, yksityistieasiat, katujen, puistojen ja muiden yleisten alueiden rakentaminen ja ylläpito, konekeskus-, korjaamo- ja varastopalvelut, hulevesitehtävät, kunnan vastuulla olevan vesi- ja jätehuollon järjestäminen sekä romuajoneuvolain mukaiset tehtävät. 

Kuntatekniikan päällikkönä kuulut tekninen ja elinvoimapalvelualueen johtoryhmään ja olet mukana laajasti koko kunnan kehityshankkeissa sekä yhteistyöryhmissä.

Kelpoisuusehtona on soveltuva insinöörin tutkinto tai vastaavaa aiempi tutkinto tai alan ylempi tutkinto.

Tehtävässä menestyminen edellyttää työkokemusta vastaavista tehtävistä. Hyvät vuorovaikutustaidot sekä kyky viestiä suullisesti ja kirjallisesti auttavat saavuttamaan päämääräsi. 

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haasteita tarjoavan tehtäväkokonaisuuden toisiamme tukevassa ja kannustavassa työyhteisössä. Meillä pääset näyttämään osaamistasi.

Palkkaus on KVTES:n ja kunnallisen palkkausjärjestelmän mukainen, voit esittää myös oman palkkatoiveesi. Tehtävässä on kuuden kuukauden koeaika. 

Hakuaika päättyy 30.12.2021 klo 23.59. Tehtävään haetaan sähköisesti osoitteessa  www.mantsala.fi -> Avoimet työpaikat

 

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelualuejohtaja Mika Pynttäri, puh. 040 314 5934; etunimi.sukunimi@mantsala.fi

Esitteemme !

Mäntsälän virtuaalimaailma

Osaamisalue: , ,

Mäntsälän kunta

Luonnonläheinen Mäntsälä on mahdollisuuksien kunta asua ja yrittää toimivien liikenneyhteyksien varrella. www.mantsala.fi