Pohjois-Karjalan hyvinvointialue

Lähihoitaja: yhteispäivystys, Joensuu (id7506)

  • Sijainti Joensuu
  • Julkaistu 21.04.2023, 16:00
  • Suljettu 09.05.2023, 0:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Lähihoitaja: yhteispäivystys, Joensuu (id7506)

TERVETULOA POHJOIS-KARJALAN HYVINVOINTIALUEEN – SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON

Haemme 8.5.2023 mennessä LÄHIHOITAJAA yhteispäivystykseen 

Oletko kiinnostunut akuuttihoidosta? Itsensä kehittämisestä? Entä muuttuvista tilanteista ja haasteista? Jos vastaat johonkin näistä kysymyksistä kyllä, kannattaa jatkaa lukemista.

Haemme Siun soten yhteispäivystykseen kipsaustaitoista hoitajaa vakituiseen työsuhteeseen. Työ on monipuolista kolmivuorotyötä, joka tarjoaa haasteita mutta myöskin mahdollisuuden nähdä oman työpanoksensa välitön vaikutus potilaan voinnissa. Tarjoamme vakituisen työsuhteen isossa ja monipuolisessa päivystysyksikössä. Arvostamme aktiivista ja reipasta työotetta. Pidämme tärkeänä, että sinusta löytyy positiivisuutta ja sinulla on myönteinen asenne jatkuvaan itsensä kehittämiseen. Kokemus akuuttipotilaiden hoidosta on plussaa.

Kelpoisuusehtona tehtävään on sosiaali- ja terveysalan perustutkinto.  

Tehtäväkohtainen palkka on 2326,58 euroa / kk. Muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen (SOTE-sopimus) mukaisesti.  

Tehtävä täytetään 5.6.2023 alkaen tai sopimuksen mukaan ja siinä noudatetaan koeaikaa. Tehtävään valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Lisätietoja antaa osastonhoitaja Tomi Saarelainen, tomi.saarelainen@siunsote.fi tai p. 013 330 3985.

Tehtävään haetaan sähköisesti.

Joensuussa 21.4.2023

Pohjois-Karjalan hyvinvointialue

Pohjois-Karjalan hyvinvointialue on aloittanut toimintansa 1.1.2023. Siun sotessa sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen ja ympäristöterveydenhuollon palvelut on integroitu jo vuodesta 2017 lähtien. Yhdessä tehden varmistamme vaikuttavimmat palvelut. 

Osaamisalue: