Mäntsälän kunta

Maahanmuuttokoordinaattori

  • Sijainti Mäntsälä
  • Julkaistu 26.07.2022, 9:00
  • Suljettu 15.08.2022, 16:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Maahanmuuttokoordinaattori

Mäntsälä on vireä ja vehmas kunta, jossa eletään turvallista, ihmisenkokoista arkea sujuvien palveluiden, monipuolisten vapaa-ajan mahdollisuuksien ja kätevien liikenneyhteyksien äärellä. Kunnan keskeiset arvot, turvallisuus, osallistava yhteisöllisyys ja vastuullinen, kehittävä vire ohjaavat toimintaamme. Haluamme olla parhaan arjen paikkakunta, jossa on hyvä elää, työskennellä ja yrittää.
 
Teknisen ja elinvoimapalveluiden palvelualueen työllisyys- ja maahanmuuttopalveluiden toimintakulttuuria kuvaa yhteisöllinen ja rento työ-tapa. Olemme noin 200 ammattilaisen joukko, jossa kannustamme ja pidämme huolta toinen toisistamme. Toimintaamme ohjaa kuntalaisten tarpeet, kehittymisenhalu sekä yhteisöllisyyden vahvistaminen. Työllisyys- ja maahanmuuttopalveluissa toimii yhteensä 10 työntekijää.
 
Tule mukaan joukkoomme!

Maahanmuuttokoordinaattori

Maahanmuuttokoordinaattori vastaa kunnan maahanmuuttopalveluiden ja verkostoyhteistyön koordinoinnista ja kehittämisestä. Monipuolisen, vakinaisen työn lisäksi sinua odottaa innostava ja osaava työyhteisö sekä kilpailukykyinen palkkaus.

Maahanmuuttokoordinaattori vastaa maahanmuuttoasioihin liittyvistä hallinnollisista tehtävistä ja maahanmuuttajien tarvitsemien palveluiden koordinoinnista, osallistuu kotouttamisen asiakastyöhön, koordinoi yhdistysten verkostotyötä, tiedottamista sekä yhdistysten ja kunnan välistä yhteistyötä. Maahanmuuttokoordinaattori tukee myös yhdistysten vaikuttamismahdollisuuksia kunnassa. 

Maahanmuuttokoordinaattori tekee yhteistyötä alueellisen maahanmuuttotyön verkoston, sosiaali- ja terveyspalveluiden, työllisyys- ja nuorisopalveluiden, erilaisten hankkeiden, kunnan viranomaisten ja toimijoiden, yritysten ja seurakuntien kanssa. Maahanmuuttokoordinaattori on mukana hyvinvointi-, vapaa-aika ja kulttuuripalveluiden toiminnassa.

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena edellytämme soveltuvaa korkeakoulu- tai opistotason tutkintoa, vankkaa kokemusta maahanmuuttoasioiden parissa tehdystä työstä, hyvää kotoutumislain ja ulkomaalaislain tuntemusta, sekä hyvää pakolaisten vastaanottoprosessien ja oleskelulupaprosessien tuntemusta.

Arvostamme hyvää sosiaalipalvelujen palvelujärjestelmän tuntemusta, kulttuurien tuntemusta, hyvä englannin kielen taitoa, sekä kokemusta hallinnollisista tehtävistä ja monialaisesta verkostoyhteistyöstä.

Ammatillisen osaamisen lisäksi arvostamme hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä järjestö- ja vapaaehtoistyön koordinoinnin osaamista. Olet etsimämme henkilö, jos työskentelytapasi on aktiivinen ja käytännönläheinen.

Tehtävässä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti. Käytössämme on myös etätyömahdollisuus. Työ edellyttää oman auton käyttöä.

Hakija voi myös esittää oman palkkatoivomuksen.

Tehtävä täytetään erillisen sopimuksen mukaan. Hakijoita haastatellaan jo hakuaikana, joten lähetä hakemus mahdollisimman pian.

Lisätietoja 1.8.2022 alkaen Työllisyys- ja maahanmuuttopalveluiden esihenkilö, työllisyyskoordinaattori Tiina Hast, 040 314 6783, tiina.hast@mantsala.fi 

Hakemukset ainoastaan sähköisesti osoitteessa www.mantsala.fi – avoimet työpaikat. Hakemukset pyydetään toimittamaan 15.8.2022 klo 16.00 mennessä. 

Osaamisalue:

Mäntsälän kunta

Luonnonläheinen Mäntsälä on mahdollisuuksien kunta asua ja yrittää toimivien liikenneyhteyksien varrella. www.mantsala.fi