Mäntsälän kunta

Opiskeluhuollon psykologi

  • Sijainti Mäntsälä
  • Julkaistu 21.06.2022, 9:00
  • Suljettu 17.08.2022, 16:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Opiskeluhuollon psykologi

Mäntsälän kunta hakee opiskeluhuollon psykologia toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteiseen alkaen heti tai sopimuksen mukaan. 

Tule mukaan ammattitaitoiseen joukkoomme kehittämään lasten, nuorten ja perheiden hyvinvointipalveluja! Tarjoamme mukavan työyhteisön sekä mahdollisuuden monipuoliseen työhön. 

Mäntsälän kunnassa työskentelee 4,5 opiskeluhuollon psykologia. Nyt haussa oleva psykologi työskentelee työsuhteen alkaessa toisella asteella Mäntsälän Keudan toimipisteissä (Lukkarinpolku ja Saaren kartano). Psykologilla on käytössään oma työhuone ja omat työvälineet.  Työhön kuuluu työsuhteen alkaessa pari- ja ryhmätyönohjausta ja psykologitiimin tuki. Psykologit siirtyvät 1.1.2023 Keski-Uudenmaan hyvinvointialueen palvelukseen ja 1.8.2023 astuvat voimaan mitoitukset psykologien oppilas/opiskelijamääristä. 

Opiskeluhuollon psykologin tehtävä koostuu yhteisöllisestä (ennaltaehkäisevä, moniammatillinen, yhteisöjen ja ryhmien kanssa tehtävä asiantuntijatyö) ja yksilökohtaisesta (asiakastyö ja monialaiset asiantuntijaryhmät) opiskeluhuollosta. Toimenkuvassa on sekä nuorten/aikuisten psyykkistä tukemista moniammatillisessa yhteistyössä sekä oppimisvaikeusarviointia. 

Työn menestyksekäs hoitaminen edellyttää oman auton käyttöä. 

Kelpoisuusvaatimuksena on laillistetun psykologin kelpoisuus. Alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset on esitettävä ja annettava niistä kopiot mahdollisen haastattelun yhteydessä. 

Arvostamme toisen asteen oppilaitosmaailman tuntemusta, työkokemusta lasten ja nuorten parissa sekä valmiutta kehittää opiskeluhuollon psykologin työtä. Työssä vaaditaan hyviä vuorovaikutus-, neuvottelu- ja tiimitaitoja, kehittävää työotetta sekä valmiutta itsenäiseen työskentelyyn.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Sote-sopimuksen mukaan.  Kokoaikaisen opiskeluhuollon psykologin tehtäväkohtainen palkka Mäntsälässä on 3746,11 eur/kk ja 31.12.2022 asti määräaikainen rekrytointilisä 200 eur/kk. 

Palvelussuhteessa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. 

Valituksi tulleen on 30 päivän kuluessa päätöksen tiedoksiannosta esitettävä lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote.  Valittu on velvollinen työnantajan pyynnöstä antamaan tälle tehtävien hoitamisen terveydellisiä edellytyksiä koskevat tarpeelliset tiedot työ- ja toimintakyvyn selvittämiseksi.  

Hakuaika päättyy 17.8.2022 klo 16.00. Hakemukset sähköisenä osoitteessa https://www.mantsala.fi/yrittaminen-ja-tyo/tyollisyyspalvelut/avoimet-tyopaikat/

Tiedusteluihin vastaa tukipalveluiden erityisasiantuntija Taru Kuparinen puh. 040 314 5920.

 

Osaamisalue: ,

Mäntsälän kunta

Luonnonläheinen Mäntsälä on mahdollisuuksien kunta asua ja yrittää toimivien liikenneyhteyksien varrella. www.mantsala.fi